Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

У Староакадемічному відбудеться зустріч Блаженнішого Любомира (Гузара) із студенством

Дата публікації: 15.02.2011, 11:56

Сьогодні Блаженніший Любомир (Гузар)говоритиме із студентами та викладачами Києва вперше після відходу від керівництва УГКЦ

15 лютого з 18.00 до 20.00, у Конґреґаційній залі Староакадемічного корпусу НаУКМА за ініціативою Блаженнішого Любомира (Гузара) відбудеться зустріч зі студенством Києва.Ця розмова буде першою публічною зустріччю Блаженнішого Любомира після його відходу від керівництва УГКЦ. Захід організували київське товариство студентів–католиків „Обнова” та Києво-Могилянська Академія.

„Церква і Університет – це дві інституції, які займаються формуванням зрілої особистості. Водночас – це добрі платформи для дискусії, щодо актуальних проблем сьогодення. Поради Блаженнішого Любомира стануть у пригоді кожній молодій людині” – зазначили у київському товаристві „Обнова”. На прес-конференції присвяченій його резиґнації з уряду Глави УГКЦ Блаженніший Любомир зазначив, дуже хоче зустрічатися з молоддю.

Під час зустрічі зі словом виступлять перший віце-президент, віце-президент із науково-навчальних студій НаУКМА Володимир Моренець, Глава УГКЦ Блаженніший Любомир, директор Докторської школи НаУКМА д-р Михайло Винницький та представниця студентського товариства «Обнова» Оксана Роман. Дискусія відбудеться навколо тез: «Пізнайте правду і правда визволить вас» (Ів. 8, 32) та «У людини є лише один тиран – невігластво» (Віктор Гюго).

До участі у круглому столі організатори запрошують усіх, хто зацікавлений у темі зустрічі та хоче почути, як розуміє її Блаженніший Любомир.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна