Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Нагородження переможців Конкурсу студентських есеїв

Дата публікації: 17.02.2011, 12:31

Студенткам ФЕН-3 Юлії Скрекотень та Арині Селюковій вручено нагороди за перемогу у конкурсі студентських есеїв Стипендіальної програми міжнародної аудиторської компанії BDO

Нагородження переможців Конкурсу студентських есеїв Стипендіальної програми міжнародної аудиторської компанії BDO на 2010-2013 р.р.

17 лютого 2011 року відбулося нагородження студентів Факультету економічних наук Національного університету "Києво-Могилянська академія" – переможців Конкурсу студентських есеїв Стипендіальної програми BDO:

1 місце - Юлія Скрекотень, бакалаврська програма «Фінанси та кредит», 3-й курс, тема: «Перехід на МСФЗ як спосіб підвищення інвестиційної привабливості компанії»

2 місце - Арина Селюкова, бакалаврська програма «Економічна теорія», 3-й курс, тема: «Перспективи ринку аудиторських послуг та майбутнє професії аудитора: універсальність чи вузька спеціалізація?»

Переможці конкурсу отримали:

-почесні сертифікати,

-можливість проходження практики в міжнародній аудиторській компанії BDO в Україні та отримання практичного досвіду роботи в аудиторський або консалтинговій команді,

-грошову винагороду,

-подарунки від книжкового партнера конкурсу – магазину «Бізнес-Книга».

Алла Савченко, Президент міжнародної аудиторської компанії BDO коментує цю подію так:

«Я останнім часом веду численні дискусії на тему вдосконалювання фінансової і бізнес освіти в Україні. Те, що громадськість зараз хвилюють проблеми освіти - гарний знак для економіки України. Криза підвела підсумки й розкрила серйозні проблеми, які ігнорувалися під час періоду зростання економіки. На мій погляд, наші інститути й університети змінитися можуть тільки під тиском бізнесу, як основного споживача освітніх послуг. BDO буде шукати конкретні працюючі механізми для вдосконалення освіти. Якщо лідер в освітньому середовищі, яким безумовно є Національний університет " Києво-Могилянська академія", зроблять цей інноваційний прорив - за ними потягнуться й інші. Прагнення BDO - привнести свій практичний досвід в теоретичне навчання.»

«Ця перемога є дуже важливою для нашого факультету. Ми знаємо, наскільки престижний і глобальний цей проект, в якому задіяна така велика кількість людей: це і організатори, і міжнародне журі, і студенти поважних ВУЗів. Але хотіла б зазначити, що це не лише радість перемоги – це також великі перспективи, які надаються студентам, недосяжно розширюють їхні можливості та світогляд. А для нас це ще одне підтвердження високого рівня не лише факультету економічних наук, а й Національного університету «Києво-Могилянська академія» в цілому. Ми пишаємося тим, що наші студентки стажуватимуться в такий серйозній компанії як BDO, оскільки для них відкриваються нові горизонти творчого та професійного зростання. Це саме той випадок, коли конкурс стає не фінішем, а початком нового, професійного шляху» - каже Професор Наталія Іванова, Декан факультету економічних наук, к.е.н.

«Для мене участь у Стипендіальному конкурсі компанії BDO була, в першу чергу, необхідністю та потребою у вдосконаленні і самореалізації. Я дуже рада, що отримала можливість побачити такий високий рівень організації, професіоналізму, культури, моралі, толерантності, небайдужість експертів та організаторів. Важливим стимулом участі у конкурсі стала можливість ще будучі студенткою пройти стажування у міжнародній аудиторській компанії BDO. Про таке я лише мріяла. І дуже вдячна Могилянці за ті знання, які допомогли мені зайняти перше місце та компанії BDO – за наданий шанс і відкриті перспективи. Мрії здійснюються!» - Юлія Скрекотень, переможець Конкурсу студентських есе Стипендіальної програми BDO.

Роботи переможців та фотозвіт церемонії нагородження опубліковані на сайті компанії BDO

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в навчанні та подальшій кар’єрі!

Інформація про Стипендіальну програму BDO

Міжнародна аудиторська компанія BDO прийняла рішення започаткувати в чотирьох провідних ВНЗ України стипендіальну програму на 2010-2013 рр. Ціль програми - виявити талановитих студентів, сприяти їх професійному росту, створити кадровий резерв молодих фахівців, визначити найкращих /найактивніших студентів, нагородити грошовою премією й надати можливість пройти практику в міжнародній аудиторській компанії BDO переможцям. Були обрані наступні ВНЗ Дніпропетровська та Києва: Національний університет "Києво-Могилянська академія" (факультет економічних наук, спеціальність «Фінанси і кредит»), Національна Металургійна Академія України (факультет економіки і менеджменту, спеціальність «Облік і аудит»), Дніпропетровський Університет Економіки та Права (факультет економіки та підприємництва, спеціальність «Облік і аудит»), Київський Національний Економічний Університет (факультет обліково-економічний, спеціальність «Облік і аудит»). Для студентів 4 і 5 курсу цих ВНЗ започаткована стипендіальна програма, яка допоможе майбутнім спеціалістам набути практичного досвіду.

Ця програма розрахована на три роки та складається з трьох частин:

2010 навчальний рік – проведення Конкурсу студентських есе, період проведення: вересень – грудень 2010, нагородження переможців - в січні – лютому 2011.

2011 навчальний рік – проведення Конкурсу на розв’язання практичного завдання 1го рівня складності (Case Study), період проведення: листопад-грудень 2011 року, нагородження переможців - в січні 2012.

2012 навчальний рік - проведення Конкурсу на розв’язання практичного завдання 2го рівня складності (Case Study), період проведення: листопад-грудень 2012 року, нагородження переможців - в січні 2013.

Прагнення BDO - привнести свій практичний досвід в теоретичне навчання.

Детальна інформація про Стипендіальну програму на сайті компанії BDO.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна