Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Ярмарок молодіжних організацій

Дата публікації: 24.02.2011, 11:05

Молодіжні організації Києва проводять його завтра у НаУКМА

Вчишся, вчишся, а думаєш, що можеш гори звернути? Тоді ця подія саме для тебе! Молодіжні організації Києва чекають на позитивних та активних!

25 лютого, з 13.00 до 16.00,

у Галереї мистецтв ім. Олени Замостян в КМЦ,

на 1-му поверсі по вул. Іллінській, 9.

Учасники:

ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна» – організація, що сприяє інтеграції України до Європейського Союзу шляхом виховання української молоді на демократичних цінностях та ідеалах, розбудови громадянського суспільства, налагодження співпраці з європейськими неурядовими організаціями, формування позитивного іміджу України на міжнародній арені, обговорення нагальних світових проблем на зустрічах (сесіях) за моделлю роботи «дорослого» Європейського Парламенту та створення відповідних документів із прийнятими рішеннями – резолюцій.

AIESEC – організація, що надає молодим людям можливість розвиватись як лідерам завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів Досвід лідерства, Програма міжнародних стажувань AIESEC, Глобальне освітнє середовище.

ВМГО «Студентська республіка» – організація, яка проведить Міжнародну програму «Студентська республіка», що має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізується від рівня вишу до фінального етапу (в кожному регіоні); розвиток студентського самоврядування та активності; налагодження ефективної співпраці з студентством України і світу.

Наука при каві – унікальна студентська організація, заснована силами НаУКМА, спрямована на зняття комунікаційних бар’єрів між студентами, викладачами, професорами та іншими відомими людьми. Зустрічі проходять в рамках вибраної теми та тез доповідача(ів) і того формату, який він хоче: дискусія, лекція, змішане. Хоча буває, що заносить нас за рамки теми:)

ВМГО «Європейська молодь України» – організація, що працює на поширення у суспільстві ідеї євроатлантичної інтеграції України з метою виховання молоді в дусі європейського світогляду та північноатлантичних принципів безпеки; всебічне сприяння економічній та культурній інтеграції України в Європу; сприяння практичній реалізації програм, спрямованих на вирішення проблем дітей та молоді; розвиток студентського самоврядування; сприяння діяльності політичних сил України, що відстоюють ідею реалізації державної політики на засадах європейської демократії; відродження та популяризація української культурної спадщини; розвиток міжнародної співпраці з демократичними та іншими організаціями Європи та світу.

ВМГО «Скаути Києва» – мета скаутинґу, що визначає зміст діяльності цієї організацї, полягає у тому, щоб через участь скаутів у місцевих, національних і міжнародних організаціях виховувати відповідальних і гідних громадян своєї країни, сприяти розвитку молодих людей для розкриття їх найбільш повного фізичного, інтелектуального, суспільного й духовного потенціалу.

ВМГО «Дебатна академія» – об’єднання прихильників інтелектуально-риторичної гри «Дебати». Відповідно до Статуту Академії метою її діяльності є активізація та розвиток дебатного руху в Україні, підтримка цілеспрямованої талановитої молоді, надання їй можливості брати активну участь у становленні України як європейської, заможної, правової держави, освіта та виховання молоді відповідно до духу демократії, гуманізму, поваги до прав і свобод людини. Одним із успішних і прогресивних первинних осереків ВМГО «Дебатна Академія» є Дебатний Клуб НаУКМА.

Демократичний Альянс – основною метою його діяльності є всебічна реалізація молодими людьми своїх законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів, здібностей, прав та свобод на засадах християнсько-демократичної ідеології.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна