Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Семінар з актуальних питань права Європейського Союзу у рамках програми ім. Жана Моне

Дата публікації: 13.04.2011, 12:07

відбудеться в НаУКМА 21 квітня. Запрошуємо взяти участь усіх, хто цікавиться правовими аспектами відносин між ЄС і Україною та європейськими студіями

21 квітня 2011 року в НаУКМА відбудеться перший семінар з актуальних питань права Європейського Союзу у рамках програми ім. Жана Моне, в якій з 2010 року бере участь факультет правничих наук НаУКМА.

Тема заходу: «Вплив Лісабонської угоди на відносини між ЄС та Україною». Під час семінару провідні українські та іноземні науковці і експерти з права ЄС обговорять вплив Лісабонської угоди на сучасні та майбутні відносини у різноманітних сферах співробітництва між ЄС та Україною.

Цільова аудиторія семінару: науковці, експерти з європейських студій, правники, викладачі і студенти соціальних дисциплін, вчені, журналісти, державні службовці та працівники органів місцевого самоврядування, усі, хто цікавиться правовими аспектами відносин між ЄС і Україною, європейськими студіями.

Запрошуємо усіх зацікавлених приєднатися до роботи семінару. Для реєстрації надішліть, будь ласка, повідомлення на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Анна Хворостянкіна) до 18 квітня 2011 р.

Координатори заходу: керівник кафедри ім. Жана Моне з права ЄС, доцент кафедри галузевих правових наук, президент Української асоціації європейських студій Роман Петров та старший викладач кафедри загальнотеоретичних та державно-правових наук <Анна Хворостянкіна.

Контактна особа: Анна Хворостянкіна (тел. 0507339494, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

Час проведення: 21 квітня 2011 р. з 9.30 до 17.30.

Програму семінару можна продивитись у прикріпленому матеріалі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна