Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Про випускників Могилянки розповіли представники компаній-учасників 19-го Ярмарку кар’єри

Дата публікації: 08.04.2011, 09:43

25 березня у ньому взяли участь 25 провідних компаній України та світу

Під час Ярмарку Кар’єри представникам компаній-учасників були поставлені запитання про те, чи працюють у них випускники Могилянки, як вони себе зарекомендували та якими конкурентними перевагами (порівняно з випускниками інших ВНЗ) могилянці вирізняються?

Компанія МТС, Тетяна Сивашенко, експерт з підбору персоналу ПрАО "МТС Україна": «У нашій компанії вже успішно працюють випускники Могилянки. Нам імпонують високий рівень їх ерудиції, творчий підхід до роботи, комунікабельність, відкритість до всього нового».

Юридична фірма "КМ Партнери", Олена Зенченко, директор: «Випускники Могилянки складають майже половину штату юристів нашої компанії; саме випускники цього ВНЗ найповніше відповідають нашим вимогам до майбутніх працівників. Крім того, випускників Могилянки відрізняють такі якості, як самостійність і здатність творчо підходити до справи».

JT International Company Ukraine, Катерина Бєлова, cпеціаліст з розвитку бренда роботодавця : «У нашій команді є достатньо велика кількість випускників Могилянки. Вони, зазвичай, позитивно відрізняються від випускників інших ВНЗ, оскільки більшість з них має наступні конкурентні переваги: вищий рівень загальної теоретичної підготовки, вищий рівень володіння англійською мовою, більш проактивна позиція (участь у різноманітних проектах, студентських організаціях, волонтерських та стажерських програмах, тощо)».

ДП "Адідас-Україна", Ірина Кузьмич, молодший спеціаліст по роботі з персоналом роздрібної мережі: «Так, звісно, у нас працюють випускники Могилянки, при чому як у роздрібній мережі, так і у центральному офісі. Вони дуже відповідальні, цілеспрямовані та демонструють гарні результати роботи – власне, це і є конкурентна перевага студентів Могилянки».

KPMG, Анна Жир, спеціаліст з підбору випускників : «Випускники Могилянки вже працюють в КПМГ на різних позиціях і майже на всіх основних напрямках діяльності компанії».

"Ернст енд Янг", Наталія Крівцова,Human Resources: «Компанія "Ернст енд Янг" вже не перший рік плідно співпрацює із Києво-Могилянською академією. За останні 3 роки в компанії розпочали свій професійний шлях близько 30 випускників Могилянки, і на мою думку, це найкращі випускники, оскільки вони впевнено крокують кар’єрними сходами вгору».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна