Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Могилянці борються з «відтоком мізків» також і власною відеотворчістю

Дата публікації: 13.04.2011, 11:57

Створено кліп на пісню «Під чужим небом», яка порушує актуальну проблему відтоку молодих фахівців із України

Авторами кліпу є студент і випускник Києво-Могилянської академії Іван Буян (Факультет Економічних наук, студент МП-2) та Антон Чорний (Факультет Інформатики, випускник 2009 р.).

Розпочавши свій творчий проект – хіп-хоп дует «Іван Буян та Антон Чорний»– ще студентами НаУКМА, музиканти з успіхом реалізують його і нині.

Результатом плідної роботи на невпинного самовдосконалення реперів став кліп на пісню «Під чужим небом». Як слова пісні, так і сюжет відеоряду присвячені явищу виїзду в пошуках «ліпшої долі» українців за кордон.

«Іван майже півроку перебував у Сполучених Штатах Америки за програмою «Work and Travel» і скоро почав дуже сумувати за Україною. В Америці, він і написав свої рядки пісні та навіть відзняв «американську» частину кліпу», - розповідає Антон Чорний.

«Ця пісня, цей кліп гнагадують: не обманюйте себе! Навряд чи за кордоном ви комусь потрібні більше, ніж удома! Дарма бігати деінде, шукаючи якихось перспектив і варіантів, коли можна, доклавши зусилля, створити для себе міцний «плацдарм» тут, в Україні», - пояснює Іван Буян.

Кліп на пісню «Під чужим небом» можна переглянути тут.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна