Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Могилянка стала переможницею конкурсу на кращу доповідь XVIII Міжнародної конференції у МДУ

Дата публікації: 04.05.2011, 13:03

Аспірантка Аліна Зуйковська представляла НаУКМА у сфері політичних наук

З 11 по 16 квітня у Московському державному університеті імені М.В. Ломоносова відбулася XVIII Міжнародна конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Ломоносов».

У ній взяли участь більше ніж 12 тисяч молодих дослідників з 40 країн світу. Робота конференції проходила у 33 секціях за основними напрямами сучасної науки. Можливість презентувати результати своїх досліджень мали і молоді вчені з України. Києво-Могилянську Академію у сфері політичних наук представляла аспірантка кафедри політології НаУКМА Аліна Зуйковська (науковий керівник, доц. кафедри політології С. О. Кисельов).

Під час роботи конференції серед учасників проводився конкурс на кращу доповідь. Тематика виступів охоплювала достатньо широке коло проблем: від історії та теорії політики до математичного моделювання політичних процесів. Переможницею конкурсу у секції «Порівняльна політологія» за напрямом «Політичні науки» стала могилянка Аліна Зуйковська за доповідь «Політична культура і політичний розвиток суспільства: досвід політичних трансформацій в Україні»."

ВІТАЄМО!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна