Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

У Львові обрали найкращі книги 18-го Форуму видавців

Дата публікації: 16.09.2011, 11:10

Книга Івана Дзюби «Нагнітання» мороку» («Видавничий Дім «Києво-Могилянська академія») та «Дочекатися музики» Валентина Сильвестрова (видавництво «Дух і Літера») названі серед найкращих книжок Форуму видавців-2011

15 вересня було урочисто оголошено переможців конкурсу «Найкраща книга Форуму-2011». Книжки оцінювало Велике журі, що складалося з 26 Малих Журі, члени яких підбиралися за професійною ознакою.

Книга Івана Дзюби «Нагнітання» мороку» («Видавничоий Дім «Києво-Могилянська академія») та «Дочекатися музики» Валентина Сильвестрова (видавництво «Дух і Літера») названі серед найкращих книжок Форуму.

Усього на конкурс надійшло 379 книжок від 92 українських видавництв.

Крім того, персональну відзнаку голови Журі Мар'яна Лозинського здобула ще одна книга видавництва «Дух і Літера» - «Обрії особистості: Книга на пошану Івана Дзюби». Спеціальна відзнака Малого журі мистецтвознавців присуджена книзі Мирослава Поповича «Бути людиною» («Видавничий Дім «Києво-Могилянська академія»).

Щиро вітаємо наших колег з перемогами і високим професійним визнанням!

Нагадаємо, що університетські видавництва «Дух і Літера» та ВД «КМ Академія» традиційно беруть участь у львівському Форумі видавців та щороку виборюють перемоги у різних номінаціях.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна