Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Професор НаУКМА Микола Іванович Козюбра -

Дата публікації: 23.09.2011, 12:26

лауреат Почесної відзнаки Асоціації правників України «За честь та професійну гідність» 2011 року

Професор НаУКМА Микола Іванович Козюбра - лауреат Почесної відзнаки АПУ «За честь та професійну гідність» 2011 року

Вітаємо завідувача кафедри загальнотеоретичних і державно-правих наук НаУКМА, доктора юридичних наук, професора Козюбру Миколу Івановича з Почесною відзнакою Асоціації правників України «За честь і професійну гідність»!

Відповідне рішення було прийнято Правлінням Асоціації на засіданні 22 вересня 2011 року за поданням Номінаційного комітету АПУ.

Почесна відзнака АПУ є найвищою нагородою Асоціації, яка щорічно присуджується видатному юристові за вагомий внесок у розвиток правничої професії, юридичної науки та практики.

Микола Козюбра - дійсний член Української Академії політичних наук, член-кореспондент Академії правових наук України. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІ і III ступенів, орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, Заслужений юрист України. Автор низки наукових праць з питань теорії права і держави та конституційного права. Брав участь у розробці проектів Декларації про державний суверенітет України, Конституції України, інших законопроектів.

Вручення Почесної відзнаки АПУ «За честь та професійну гідність» відбудеться під час урочистостей, присвячених відзначенню професійного свята — Дня юриста — та Відкриття Року Права 7 жовтня 2011 року.

Вітаємо Миколу Івановича з почесною відзнакою  і зичимо нових творчих успіхів!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна