Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Правники перемагають на міжнародних змаганнях з міжнародного права!

Дата публікації: 16.02.2012, 13:36

Команда студентів факультету правничих наук НаУКМА перемогла в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Філіпа Джессапа, який відбувся нещодавно у Вищому Господарському Суді в м. Києві

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» у складі Максима Поповича (3 рік навчання), Василини Одноріг (3 рік навчання), Мар’яни Антонович (4 рік навчання), Єгора Турченюка (3 рік навчання») та Андрія Гуменчука (3 рік навчання) перемогла в Національному раунді Міжнародних змагань з міжнародного права ім. Філіпа Джессапа, який відбувся 10-12 лютого 2012 року у Вищому Господарському Суді в м. Києві.

Тренери команди: юрист Сергій Пєтухов та Вікторія Ставчук, випускниця НаУКМА 2011 року. «Кращим промовцем» (Best oralist) змагань було визнано нашого студента Максима Поповича. Кращий Меморіал також підготували наші студенти.

Участь у Конкурсі також взяли команди Національного університету «Одеська юридична академія»; юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка; Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого; Львівського національного університету імені Івана Франка; Національного університету «Острозька академія» та Дніпропетровського національного університету.

Як переможець наша команда представлятиме Україну на Міжнародному раунді змагань, який відбудеться в м. Вашингтоні (США) у березні 2012 року.

Конкурс ім. Філіпа Джессапа – це турнір студентів-правників з міжнародного публічного права, що відбувається відповідно до Статуту та Правил процедури Міжнародного Суду Справедливості ООН. Заснований 1959 року Міжнародною асоціацією студентів-правників (ILSA) на честь колишнього судді Міжнародного Суду ООН Філіпа Джессапа, цей конкурс є найбільшим у світі та найпрестижнішим конкурсом з міжнародного публічного права. В ньому беруть участь більш ніж 1600 студентів з понад 300 юридичних навчальних закладів, які представляють понад 80 країн п’яти континентів. З 1996 року в Україні проводяться національні раунди цих змагань, метою яких є визначення команди, яка представлятиме нашу державу на Міжнародному раунді конкурсу у Вашингтоні.

Студенти ФПвН НаУКМА вже вшосте поспіль представлятимуть Україну на міжнародному раунді змагань у м. Вашингтоні.

ВІТАЄМО!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна