Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Управління університетом і університетське самоврядування за умов автономії

Дата публікації: 01.03.2006, 12:25

У НаУКМА пройшла науково-практична конференція, присвячена темі університетського самоврядування

27-28 лютого у НаУКМА пройшла науково-практична конференція "Управління університетом і університетське самоврядування за умов автономії".

Перший день конференції був відведений під загальне пленарне засідання, на якому зробили свої виступи представники НаУКМА: Володимир Моренець, віце-президент з навчальної роботи, Володимир Панченко, віце-президент з науково-навчальних студій, Тетяна Ярошенко, директор Наукової бібліотеки НаУКМА, а також гості університету: Юрій Холін, проректор з навчально-методичної роботи ХНУ ім. В.Н.Карабіна, Валентин Іваненко, проректор з науково-педагогічної роботи Дніпропетровського національного університету, Олександр Кочубей, перший проректор Дніпропетровського національного університету, та Олег Шилюк, директор Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету  ім. Ю. Федьковича.

У рамках конференції проходило дві секції. Темами для обговорення секції з питань розвитку університетського самоврядування стали: вітчизняний та західний досвід впровадження і функціонування університетського самоврядування; діяльність студентських та профспілкових організацій; діяльність університетських медіа, та ін.
На засіданнях другої секції, під назвою "Бібліотека - серце університету", було розглянуто питання, що стосувалися ролі електронної бібліотеки в інформаційному забезпеченні науки та освіти; проблем створення, доступу і використання електронних ресурсів, та ін. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна