Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Заступник Держсекретаря США в Могилянській школі журналістики

Дата публікації: 15.03.2006, 13:35

13 квітня 2006 року Девід Крамер, заступник Держсекретаря США з євразійських питань, зустрівся зі студентами та викладачами Могилянської школи журналістики

13 квітня 2006 року Девід Крамер, заступник Держсекретаря США з євразійських питань, зустрівся зі студентами та викладачами  Могилянської школи журналістики. Зустріч відбулася в рамках курсу "Міжнародна журналістика".

Американський дипломат у своєму виступі  зосередився на темі важливості існування вільної преси для демократичного розвитку українського суспільства: "Журналісти повинні виступати в якості противаги та стримуючого елемента в будь-якому суспільстві. Це - частина вашої майбутньої роботи". Також пан Крамер наголосив на важливості проекту співпраці між Могилянською школою журналістики та Огайським університетом(США) для розвитку журналістики в Україні. 

У запитаннях до представника Державного департаменту США, що відповідає за Україну, Білорусь, Молдову та Росію, студенти акцентували свою увагу на гарячих темах сучасної світової політики, а саме: проблемі Придністров'я, президентських виборах у Білорусі та арешті там знімальної групи "5-го каналу", позиції Росії щодо Придністров'я та Білорусі, постпомаранчевого розвитку демократії в Україні.     

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна