Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Економічний міст "Схід-Захід"

Дата публікації: 15.03.2006, 18:03

Минулого тижня студенти НаУКМА, на запрошення Варшавського Економічного Університету, стали учасниками економічного мосту "Схід-Захід"

Минулого тижня студенти Києво-Могилянської Академії, на запрошення Варшавського Економічного Університету, стали учасниками економічного мосту "Схід-Захід", що, як очікується, покладе початок довгим і продуктивним стосункам між двома університетами. Розвиненість системи "вільного навчання", громадська активність та сильне студентське самоврядування у Могилянці - саме ці фактори наштовхнули студентів з Варшави на ідею проведення конференції з колегами-українцями, з метою обміну поглядами на сучасні проблеми в Україні, перспективи розвитку польсько-українських стосунків (зокрема у сфері інвестицій), а також порівняння організаційного підходу до самоврядування в обох університетах.

Головною темою мосту стала ідея створення постійно діючого проекту EAST-WEST BUSINESS, метою якого є полегшення налагодження спільного підприємництва у двох країнах шляхом залучення польських і українських зацікавлених інвесторів, за допомогою ініціативних студентів обох вузів та підприємців, що ще планують або вже мають налагоджений бізнес в Україні та Польщі,.

У відповідь на гостинність польських колег студенти НаУКМА планують  проведення другого економічного мосту "Схід-Захід" уже в Києві восени цього року. Запрошуємо до співпраці спонсорів та підприємців, що бажають налагодити бізнесові контакти та реалізувати свої проекти в Польщі.

За детальнішою інформацією звертатися:
Дарина Гречина, тел. +3 8(097)9414895, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна