Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Гуру маркетингу Філіпу Котлеру присвоєно звання Почесного доктора НаУКМА!

Дата публікації: 19.05.2006, 17:43

19 травня НаУКМА відвідав засновник маркетингової теорії Філіп Котлер, на запрошення Києво-Могилянської Бізнес-Школи

19 травня, на запрошення Києво-Могилянської Бізнес-Школи, НаУКМА відвідав засновник та професор Kellogg School of Management при Northwestern University, автор багатьох книг, консультант відомих компаній Філіп Котлер. Філіп Котлер регулярно виступає з майстер-класами та доповідями у США, країнах Європи та Азії. Загальний наклад його книг перевищує 3 млн. екземплярів, виданих двадцятьма мовами. В якості консультанта Філіп Котлер працює з такими компаніями переліку Fortune 500, як IBM, Michelin, Bank of America, Merck, General Electric, Honeywell, Motorola.

Вперше 18-20 травня Філіп Котлер відвідав свою батьківщину, Україну, адже батьки виїхали з України до США у 1920-х роках.

Метою візиту до НаУКМА стала зустріч професора із представниками ділових кіл та студентами Могилянки та інших українських університетів. Кульмінацією інавгураційної лекції стало вручення Філіпу Котлеру диплому Почесного доктора НаУКМА.

Також наприкінці лекції відбулося нагородження переможців конкурсу від Крафт Фудз Україна, що проводився спеціально для викладачів та студентів ВНЗ, які бажали відвідати публічну лекцію Філіпа Котлера. Перше місце отримала команда НаУКМА у складі Сергія Зленка (ФПвН), Ореста Новосельського (EERC) та Олени Чекмезової (EERC).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна