Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Незабаром вступне тестування

Дата публікації: 06.07.2006, 21:08

Незабаром вступне тестування. У приймальній комісії НаУКМА звична передекзаменаційна напруга. Абітурієнти здають документи, цікавляться конкурсами, які щодня ідуть по висхідній

У приймальній комісії НаУКМА звична передекзаменаційна напруга. Абітурієнти здають документи, цікавляться конкурсами, які щодня ідуть по висхідній.
За інформацією  секретаря  приймальної комісії  В’ячеслава  Невінчаного, цього року як і минулого прогнозується  найвищі конкурси на спеціальності правознавство, фінанси та економічна теорія.  Більшу цікавість цього року абітурієнти проявляють до спеціальностей:  філологія та політологія, які займають відповідно третє та четверте місце. Нижчі за минулорічні конкурси на спеціальності соціальна робота та соціологія. Найнижчі конкурси як і минулого року на спеціальності природничого факультету.
      Мало чим міняється і географія вступників.  Найбільше  абітурієнтів із Києва та Київської області. Далі йдуть Вінницька область і несподівано  в лідери виходить Дніпропетровська. Цього року абітурієнтів із Дніпропетровщини більше, ніж із Львівської та Івано-Франківської областей.
З конкурсом можна ознайомитись за адресою:
http://www.ukma.kiev.ua/ua/vstup/a_2006/index.php

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна