Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Могилянці взяли участь у ХVІ Економічному Форумі в Криниці (Польща)

Дата публікації: 15.09.2006, 18:50

Могилянці взяли участь у ХVІ Економічному Форумі в Криниці (Польща) та Економічному Форумі молодих лідерів

        Завідувач кафедри економічної теорії, доктор економічних наук, професор Юрій Миколайович Бажал та студентка факультету економічних наук Олена Рабцун були запрошені оргкомітетом для участі в ХVІ Економічному Форумі в польському місті Криниця-Здруй та Економічному Форумі молодих лідерів, які проходили паралельно 6-9 вересня 2006 р. Щорічний Економічний Форум у Криниці - це резонансна подія для регіону Центральної та Східної Європи.

       Цьогорічний ХVІ Форум був присвячений темі: "Європейські виклики: До питання про нову європейську ідентичність" та зібрав біля 1600 учасників з більш ніж сорока країн Європи, Азії, Америки, що взяли участь у приблизно ста панельних дискусіях, тематичних сесіях та презентаційних заходах. Багато уваги було приділено новим трендам в економіці, зокрема - проблематиці макроекономіки та нової економіки.

       На Форум приїхало багато політичних лідерів, міжнародних експертів, науковців, бізнесменів, громадських діячів та представників мас-медіа. Україну на Форумі представляли прем'єр-міністр Віктор Янукович, відомі народні депутати, представники урядових, наукових, освітніх, культурних та громадських структур. У роботі Форуму взяли участь багато діючих та колишніх президентів, міністрів, депутатів країн Центральної та Східної Європи. Безпосередній обмін досвідом та думками був спрямований на вироблення спільних рішень у відповідь на виклики, що постали перед сучасним світом та перш за все перед Європою.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна