Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

“Межа PR та журналістики. Етичні принципи PR ”, 6 жовтня

Дата публікації: 03.10.2006, 16:36

6 жовтня у НаУКМА відбулася відкрита лекція для студентів київських ВНЗ професора Денніса Вілкокса – відомого у світі фахівця в галузі PR, колишнього директора Школи журналістики та масових комунікацій Університету Сан Хосе, Каліфорнія, США

Національний університет «Києво-Могилянська академія»
  PRP Ukraine - A Weber Shandwick Affiliate Company

запрошують студентів та викладачів, співробітників відділв PR
 вищих учбових закладів Києва 

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРОФЕСОРА ДЕННІСА ВІЛКОКСА, США

“МЕЖА PR ТА ЖУРНАЛІСТИКИ. ЕТИЧНІ ПРИНЦИПИ PR”

6 жовтня, п’ятниця, 15:00-16:30,
Культурно-мистецький центр НаУКМА, вул. Іллінська, 9
телефон  для довідок 463-7112
Формат:
Зустріч відбуватиметься англійською мовою.
60 хвилин - с лекція, 30 хв. – питання і відповіді. 

Шановні майбутні PR-фахівці і журналісти,
соціологи, маркетологи, політологи…!
Всі, хто хоче розумітись на питаннях формування громадської думки!
Запрошуємо студентів, викладачів ВНЗ, співробітників відділв PR університетів, тих, хто вже має досвід роботи у сфері Public Relations, бачить своє майбутнє пов’язаним з  цією галуззю.

Доктор Вілкокс вперше приїхав до України, щоб очолити журі конкурсу PR - проектів “Pravda Awards” та виступити з промовою на PR Конгресі, організованого Українською асоціацією зв’язків з громадськістю (УАПР), і на прохання PR - агенції “Пі Ар Пі Україна”, люб’язно погодився провести відкриту лекцію для студентів київських вузів, які планують пов’язати своє майбутнє з PR.

Доктор Вілкокс є автором книжки “Зв’язки з громадськістю: стратегія і тактики” (“Public Relations Strategies & Tactics”), яку видавали 8 разів (видавництво Allyn & Bacon) і яку використовують як навчальний посібник в понад 300 -х коледжах та університетах, а також (“Зв’язки з громадськістю: написання та медійні техніки (“Public Relations Writing & Media Techniques”), яку було перевидано 5 разів і яку використовують як навчальний посібник в понад 135 освітніх закладах різних рівнів.

Він отримав численні нагороди в галузі PR і викладав за програмами обміну в університетах різних країн світу, серед яких - Латвія, Румунія, Австралія, Сінгапур, Таїланд, Іспанія та Аргентина, а від тепер – і Україна.

Реєстрація до 16:00   4 жовтня. Кількість місць обмежена.
Для студентів НаУКМА – вхід за реєстраційними списками кафедр: Теорії і методики зв’язків із громадськістю, Могилянської школи журналістики, соціології. 
Студентів інших спеціальностей, викладачів і співробітників просимо реєструватись у Відділі PR (ауд. 5-204).

Для представників інших ВНЗ – за реєстраційним списком відповідних кафедр (списки надсилати на ел. пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тема повідомлення «KMA-Wilcox»)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна