Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

З Днем Народження, Могилянко!

Дата публікації: 16.10.2006, 11:28

З Днем Народження, Могилянко! Вітання з Оксфорда викладачам, студентам і колективу НаУКМА з 15-ти річчям! Дякую всім, хто долучився до її народження та існування протягом цих прекрасних та інколи складних років, дякую за можливість бути частиною Могилянки

З Днем Народження, Могилянко!
 
Вітання викладачам, студентам і колективу Національного університету «Києво-Могилянська академія» з п'ятнадцятиріччям!
Дякую всім хто долучився до її народження та існування протягом цих прекрасних та інколи складних років, дякую за можливість бути частиною Могилянки!
 
Могилянка – успішна! І найкращим доказом цього є те, що «Моглянці» – особливі: їх легко впізнати серед інших, вони виступають за взірець українства, суспільної активності та пошани до своєї Альма-матер!
 
Могила – вічна! Мої друзі, що ризикнули обрати академічну кар’єру, прагнуть пов’язати своє життя тільки з Академією, і це – найкращий доказ того, що формується унікальна університетська традиція, яка передаватиметься з покоління в покоління!
 
Могила – впливова! Про це багато говорили, коли Могилянка ще тільки відроджувалася, проте сьогодні - це факт. Могилянка успішно виконує своє завдання у формуванні політичної еліти. Доказ - активна позиція Президента НаУКМА В'ячеслава Брюховецького, студентів та Академії як інституції, позиція відстоювання ідеалів демократії та повноцінної української незалежності в політичних дискусіях та під час Помаранчевої революції.
 
Могила – це майбутнє! Завдання на національному рівні вже частково виконане, і сьогодні Могилянка повинна піднятися на міжнародний рівень, стати науковим центром, що гідно репрезентує українську націю в світі.
 
Наша Могила – найкраща!
 
 
Многая літа! Віват Академія!
 
З любов’ю і вболіванням,
 
Дзвінка Качур,
Магістерська програма «Екологія» 2005.
 
Оксфорд, 15 жовтня 2006

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна