Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Вітаємо переможців!

Дата публікації: 01.03.2007, 09:55

Вітаємо переможців! Команда студентів факультету правничих наук здобула перемогу в Конкурсі з міжнародного права ім. Філіпа Джессопа 2007 року

Команда студентів факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянської академії», а саме:

• Ольги Бурлюк (4 рік навчання)
• Володимира Сологуба (магістерська програма «Правознавство»)
• Андрія Кірмача (магістерська програма «Правознавство»)
• Кирила Мелешевича (іноземний студент НаУКМА по обміну)

перемогла в Українському Національному раунді Конкурсу з міжнародного права ім. Філіпа Джессопа 2007 року, який відбувся 25 лютого 2007 р. у приміщенні Верховного Суду України.

Участь у Конкурсі також взяли команди Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого, Львівського національного університету імені Івана Франка, Одеської національної юридичної академії, Донецького національного університету, Київського міжнародного університету, Національного університету «Острозька академія».

Як переможець, наша команда представлятиме Україну на Міжнародному чемпіонаті конкурсу, який відбудеться в м. Вашингтоні (США) з 25 по 31 березня 2007 року.

Конкурс ім. Філіпа Джессопа – це турнір студентів-правників з міжнародного публічного права, що відбувається відповідно до статуту та правил процедури Міжнародного суду Організації Об’єднаних Націй. Заснований 1959 року Міжнародною асоціацією студентів-правників (ILSA), Конкурс імені Ф. Джессопа є найбільшим у світі та найпрестижнішим конкурсом з міжнародного публічного права. В ньому беруть участь більш ніж 1600 студентів з понад 300 юридичних навчальних закладів, які представляють понад 80 країн п’яти континентів. З 1996 року в Україні проводяться національні раунди цього змагання, метою яких є визначення команди, яка представлятиме нашу державу на Міжнародному чемпіонаті конкурсу у Вашингтоні.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна