Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

В рамках проекту

Дата публікації: 27.04.2007, 15:32

В рамках проекту європейського простору вищої освіти (ЕНЕА) в Україні" відбувся семінар

З 11 по 20 квітня цього року в приміщеннях НаУКМА відбувся семінар в рамках проекту "Тренінг з впровадження третього циклу європейського простору вищої освіти (ЕНЕА) в Україні" за фінансової підтримки програми Європейського Союзу Tempus III.

На семінарі викладачі-тренери з трьох європейських держав та Європейської асоціації кандидатів PhD та молодих науковців (EURODOC) представили досвід третього циклу вищої освіти (рівень PhD)Великобританії, Іспанії, Франції та асоціації Eurodoc у світлі Болонського процесу. Матеріали семінару будуть використані при підготовці публікацій українською та англійською мовами щодо перспектив впровадження PhD програми як третього циклу освіти (після бакалаврського та маґістерського) в Україні та можливості впровадження пілотної моделі такої програми в НаУКМА.

 

Учасниками семінару були декани, завідуючі кафедр, адміністративний персонал, аспіранти та студенти маґістерських програм НаУКМА. На семінар також завітали представники Міністерства Освіти та Науки, ВАКу, НАН, вищих навчальних закладів м. Києва.

 

 Галина Вдовиченко

Помічник президента НаУКМА з питань ґрантової діяльності

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна