Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Новий вебсайт маґістерської програми НаУКМА з журналістики

Дата публікації: 22.05.2007, 11:44

Новий вебсайт маґістерської програми НаУКМА з журналістики. Могилянська школа журналістики запустила свій новий офіційний сайт www.j-school.kiev.ua

Новий офіційний вебсайт запустила Могилянська школа журналістики. Українську версію сайту можна знайти за адресою www.j-school.kiev.ua, англомовна версія доступна за адресою  www.j-school.kiev.ua/en. Центральним елементом української версії є блоґ, куди зможуть дописувати викладачі та студенти про останні події в Школі. Також на сайті окрім вичерпної інформації про викладачів, навчальні курси, правила вступу, міжнародні проекти Школи, можна буде знайти студентські творчі доробки з різних навчальних курсів: телевізійні та рідіоновини, фотографії, документальні фільми, подкасти. Це не лише дасть повну картину різних напрямків практичної діяльності студентів, але і допоможе їм зібрати електронні портфоліо своїх доробків для презентації їх майбутнім роботодавцям. Окрім творчих доробків, найближчим часом на сайт буде додано тексти теоретичних досліджень, виконаних студентами та викладачами Могилянської школи журналістики.

Розробниками сайту є Юрій Панін, Максон Пуговський та Богдан Токовенко.  Розробка цього сайту є частиною програми співпраці Могилянської школи журналістики з Огайським  Університетом (США), що спонсорується Державним Департаментом США.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна