Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 24.03.2005, 14:37

21—25 березня Школа охорони здоров’я НаУКМА і Навчальний центр із менеджменту в охороні здоров’я Університету ім. Земмель-вейса проводять Перший Флагманський курс «Реформування та стабільне фінансування охорони здоров'я»

21—25 березня 2005 року  Школа охорони здоров’я Національного університету «Києво-Могилянська академія» спільно з Навчальним центром  із менеджменту в охороні здоров’я Університету ім. Земмельвейса (Угорщина) організовують  Перший український Флагманський курс «Реформування та стабільне фінансування охорони здоров’я», розроблений Інститутом Світового Банку у співпраці з провідними університетами та дослідницькими центрами світу.
      
Флагманський курс фінансово підтримують також Інститут Відкритого Суспільства, Міжнародний фонд «Відродження» та Всесвітня Організація Охорони Здоров’я. 
      
На відкритті курсу  Микола Поліщук, Міністр охорони здоров’я України, представить Національну стратегію реформування галузі.
      
Курс зосереджується на досвіді реформування охорони здоров’я у країнах Східної та   Західної Європи і Північної Америки. Основна тематика охоплює аналіз показників діяльності сектора, фінансування, закупівлю та оплату послуг, співвідношення держав-ного та приватного сектора у фінансуванні та наданні послуг в охороні здоров’я. 

До тренерської групи увійшли професор Йоркського Університету (Великобританія) Алан Мейнард, регіональний радник із питань фінансування ВООЗ/Європа Джозеф Катцин, професор Маастріхтського університету (Нідерланди) Ханс Маарсе, професор університету ім. Земмельвейса (Угорщина) Тамаш Еветович, доцент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Тетяна Семигіна.

Протягом курсу його учасники — представники уряду, керівники закладів охорони здоров’я, інші фахівці, залучені до реформування галузі —  оцінюватимуть показники діяльності сектора охорони здоров’я в Україні та розроблятимуть план дій щодо поліпшення ефективності функціонування галузі.

Детальнішу інформацію можна почерпнути з веб-сторінки Школи охорони здоров'я НаУКМА - www.sph.ukma.kiev.ua.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна