Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Відкриті лекції для студентів НаУКМА

Дата публікації: 17.01.2008, 18:51

Відкриті лекції для студентів НаУКМА. 18 та 23 січня в НаУКМА відбудуться лекції з серії «Відкриті публічні лекції від Студентського наукового товариства ФПвН НаУКМА»

Студентське наукове товариство факультету правничих наук взялося за формування доброї традиції – організації зустрічей із досвідченими юристами через серію заходів «Відкриті публічні лекції від СНТ ФПвН». Студентам завжди цікаво послухати старших колег і з їхніх вуст довідатись про можливості кар’єрного та наукового розвитку. Зокрема, дуже важливо змалювати студентам, які тільки стоять на початку своєї кар’єри, усі перспективи дослідницької діяльності, запобігти формуванню у студентів упередженого ставлення до наукової роботи як до чогось відірваного від життя, cпростувати поширений стереотип про те, що успішна юридична кар’єра «може обійтись» без дослідницької роботи. Мета Студентського Наукового Товариства – формувати у спудеїв бажання займатися науковою діяльністю, творчо самореалізуватися і надати їм можливість втілити свої амбіції.

18 січня 2008 року о 16.30 в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбудеться лекція Дмитра Михайленка «Місце науки у професійній діяльності правника». Дмитро Михайленко – випускник Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого та Харківського економічного університету, зараз навчається в аспірантурі у Національній юридичній академії України та Національному університеті державної податкової служби України. Автор понад 300 статей у пресі з питань оподаткування, віце-президент Асоціації податкових консультантів, керуючий партнер юридичної фірми, яка займається питаннями оподаткування.
Дмитро Михайленко прочитає лекцію про вплив наукової роботи на практичну діяльність правників і студенти матимуть чудову можливість поспілкуватись із людиною, яка має унікально багатий досвід як у науковій,  так і в практичній  юридичній діяльності.

23 січня о 18.00 в гості до наукового товариства факультету правничих наук завітає професор Школи права та директор Центру міжнародної юридичної освіти Університету м. Пітсбург (США) Рональд А. Бренд, запрошений до НаУКМА в рамках Програми академічного співробітництва (AFP) Інституту відкритого суспільства.
Пан Рональд викладає такі курси: Introduction to American Law, International Business Transactions, International Trade Law, Transnational Litigation. Він є автором низки монографій та наукових публікацій з міжнародного торговельного права, займається порівняльними дослідженнями правничої освіти в США та Європі, має відзнаки за визначні досягнення в правничій освіті.
Професор Бренд під час зустрічі з могилянцями розкаже про особливості навчання американських студентів-правників, новітні методики досліджень та технічні можливості, які використовуються в американських університетах для покращення рівня освіти. Крім того, як керівник Маґістерської програми для іноземних студентів Пітсбургського університету, пан Рональд розкаже про специфіку навчання іноземців у вищих навчальних закладах Сполучених Штатів та про шлях, який необхідно пройти для здобуття освіти за кордоном.

Для Студентського наукового товариства  ФПвН НаУКМА зустріч з професором Брендом буде третім заходом із серії «Відкриті публічні лекції від СНТ» у 2007-2008 навчальному році. Як і інші заходи СНТ він спрямований на створення сприятливих умов для розвитку та реалізації творчих здібностей студентів, залучення їх до активної науково-дослідницької та пошукової діяльності в процесі навчання у НаУКМА.
     

Місце проведення лекцій: 4-й корпус НаУКМА, ауд. 100


Контакти: Ольга Цілик, координатор СНТ
тел. 8(093)7688083 e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна