Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Всеукраїнський форум інтелігенції

Дата публікації: 22.01.2008, 16:51

Всеукраїнський форум інтелігенції. Почесний президент НаУКМА В\'ячеслав Брюховецький увійшов до складу Організаційного комітету з підготовки та проведення Форуму

Національна рада з питань культури і духовності, Конгрес української інтелігенції, провідні учені та діячі культури виступили з ініціативою проведення Всеукраїнського форуму інтелігенції в березні 2008 року, у м. Києві.

Метою цього заходу є визначення актуальних проблем та перспектив розвитку національної науки, освіти, культури, інших складових гуманітарної сфери, виходячи з національних інтересів і цінностей.

11 січня 2008 року Президент України Віктор Ющенко видав указ про підготовку та проведення Всеукраїнського форуму інтелігенції. До складу Організаційного комітету з підготовки та проведення Всеукраїнського форуму інтелігенції увійшов і почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В'ячеслав Степанович Брюховецький.

До повноважень організаційного комітету входить розробка і затвердження в двотижневий строк плану заходів з підготовки та проведення Всеукраїнського форуму інтелігенції, визначення його учасників та програми заходу та створення робочої групи з підготовки для розгляду на Форумі проекту Концепції гуманітарного розвитку України.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна