Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

“Пульс життя”

Дата публікації: 22.01.2008, 17:20

“Пульс життя” - 22 січня о 18.00 у Галереї мистецтв ім. О. Замостян НаУКМА відбудеться відкриття художньої виставки О. Розвадовського

22 січня о 18.00
у Галереї мистецтв ім. О. Замостян
Національного університету «Києво-Могилянська академія»
відкривається художня виставка
“Пульс життя”
Олег-Григорій Розвадовський
живопис, графіка

Олег-Григорій Розвадовський належить до покоління митців, що активно брали участь у національному відродженні України початку 90-их років. Причетність до громадської діяльності відобразилася в його творах, що мають на меті передати на чуттєвому рівні національні ідеї та символи. В усіх напрямках творчої діяльності вівся постійний пошук змістовної тематики і свого індивідуального стилю.

Олег-Григорій Розвадовський був одним із засновників першого регіонального осередку Руху – на Тернопіллі. Є автором емблеми Народного Руху України. 
Роботи Олега-Григорія Розвадовського є в приватних колекціях Італії, Швейцарії, Франції, Нідерландів, США.

Народився 1938 року в древньому містечку Теребовля на Тернопіллі. Закінчив Московське художньо-промислове училище, текстильний факультет (1962-67 рр). Понад 30 років працював художником текстильного малюнку на Коростишівській ткацькій фабриці і Тернопільському бавовняному комбінаті.
Крім основної роботи на комбінаті займався станковим живописом, графікою, прикладним мистецтвом. Періодично брав участь у конкурсах з геральдики. На основі етнічних музейних експонатів розробляв сучасні концертні костюми для багатьох музичних і хорових колективів, які добре презентувалися на сценах.
Експонував свій живопис і графіку на персональних і групових виставках в Тернополі і районах області. В 2005 році успішно відбулася персональна виставка в м. Гавардо (біля Мілану) в Італії.

На виставці «Пульс життя» експонуються твори, виконані у техніці кольорової графіки, олійного живопису та гуаші,  а також акварелі та лінорити.

Виставка триватиме до 9 лютого 2008 року.
Адреса: м. Київ, вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр Києво-Могилянської академії, Галерея мистецтв ім. О. Замостян.
тел. 425-2154, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Галерея працює щоденно з 11 до 19 год., крім неділі та понеділка

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна