Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Сестри Тельнюк» - жіночність, вишуканість і драйв

Дата публікації: 19.03.2008, 16:06

«Сестри Тельнюк» - жіночність, вишуканість і драйв. 20 березня у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА

Культурно-мистецький центр запрошує на концерт гурту «Сестри Тельнюк».

Концерт у Могилянці – це виступ для молоді, для нової української інтелігенції. Це свіже, живе сучасне мистецтво для тих, хто думає. Сильна та емоційна українська поезія, одні з кращих джаз-рокових музикантів України, тонке поєднання слова та звуку.

Дует «Сестри Тельнюк» сьогодні сестри мало не єдинi з-помiж вiтчизняних виконавцiв використовують тiльки справжню поезiю i виступають винятково «наживо» (як в акустицi так i у електронiцi), дотримуючись найвищих фахових вимог.

Музичний стиль, у якому працюють «Сестри Тельнюк» – доросла альтернатива, або «adult alternative», один з напрямів музики «new age» з елементами блюзу, джаз-року, етно.

Концерти «Сестер Тельнюк» завжди мають вибудовану драматургiю i чiтко окреслене коло образiв: митець i суспiльство, внутрiшня свобода як необхiдна умова творчостi, пошук сенсу буття. Це сповідально-театральне дійство – не сумне і складне, а світле і емоційно піднесене. Воно про кожного з нас і не потребує перекладу та розшифровки.

Кожен новий альбом “Сестер Тельнюк”– це експеримент, проба нового стилю, як у виборі текстів, так і музичного супроводу: від акустично-академічної суворості до фольк-рокової свободи.

20 березня (четвер) о 19:00
Культурно-мистецький центр «Києво-Могилянської академії»
вул. Іллінська, 9 (2 поверх)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна