studii

 

 

2-га конференція EUMIGRO – 21.03.2018 (Варшавська Школа Економіки, Польща)

Катерина Крахмальова, к. ю. н., ст. викл. кафедри міжнародного і європейського права НаУКМА, 21 березня 2018 р. візьме участь у 2-ій конференції EUMIGRO “Міграція і криза біженців: ЄС і країни-члени між зобов’язаннями, національними інтересами і добрею волею” яка відбудеться у Варшавcькій Школі Економіки (SGH) у Польщі, Варшава, в рамках проекту EUMIGRO – “Модуль Жана Моне з Питань Європейського Союзу та Сучасної Міжнародної Міграції – Міждисциплінарний Підхід”.

 

Детальна інформація про конференцію, запрошення та аплікаційа форма для участі знаходяться нижче.

 

Запрошення на 2-гу конференцію EUMIGRO – 21.03.2018 (Варшавська Школа Економіки, Польща)

 

Факультет політичних наук Варшавської Школи Економіки (Collegium of Socio-Economics at the SGH), Фундація Конрада Аденауера у Польщі та Партнери мають честь запросити на    2-гу конференцію EUMIGRO “Міграція і криза біженців: ЄС і країни-члени між зобов’язаннями, національними інтересами і добрею волею” яка відбудеться 21.03.2018 у Варшавcькій Школі Економіки (SGH) у Польщі, Варшава, ал. Нєподлєглосьці 128, буд. С, аудиторія І. З гордістю інформуємо, що Представництво Європейської Комісії в Польщі обійняло цю подію своїм почесним патронатом.

 

Детальна програма 2-ї конференції EUMIGRO і реєстраційна форма знаходяться за посиланням

 

Протягом Конференції відбудуться два виступи спеціальних гостей – проф. Петри Бендель (Німеччина) і проф. Магдалени Кмак (Фінляндія), а так само експертні панелі за участі представників польських і іноземних університетів, публічний інституцій, а так само міжнародних та недержавних організацій. Участь у заході безкоштовна, робоча мова – англійська.

 

Ця конференція організована в рамках проекту EUMIGRO – “Модуль Жана Моне з Питань Європейського Союзу та Сучасної Міжнародної Міграції – Міждисциплінарний Підхід”, що проводиться у Варшавській Школі Економіки (SGH) у 2016-2019 роках і співфінансується Програмою Еразмус+ Європейського Союзу.

 

Більше інформації доступно на:

  • Вебсайті EUMIGRO
  • Facebook
  • Twitter
  • Hashtag: #EUMIGRO
  • Контакт: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна