studii

 

 

Здобутки кафедри міжнародного і європейського права НаУКМА

 

29 березня 2018 Галина Михайлюк захистила дисертацію на здобуття наукового ступеню доктора юридичних наук.

 

 

У червні 2018 року к.ю.н. Катерина Крахмальова виграла fellowship за схемою Польської національної комісії у справах ЮНЕСКО для проведення дослідження на базі Осередку міграційних досліджень Варшавського університету та виграла конкурс для реалізації проекту, присвяченого підвищенню дотримання прав українських працівників-мігрантів у Польщі, у співробітництві з Інститутом правових наук Польської академії наук у 2018-2019 році.

 

З вересня 2018 р. до колективу кафедри приєднується к.ю.н. Дмитро Коваль, фахівець з міжнародного гуманітарного і міжнародного кримінального права.

 

У липні 2018 р. проф. Роман Петров виграв наукову fellowship за схемою Swedish Institute для проведення дослідження з питань імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на базі Uppsala University.

 

При Центрі міжнародного захисту прав людини НаУКМА пройшли стажування двоє білоруських науковців з прав людини у травні 2018 р. в рамках проекту з Інститутом Рауля Валенберга, Лундського університету, Швеція.

 

На кафедрі відбуваються проекти наукового та освітнього співробітництва з кафедрами міжнародного права Аугзбургського університету (ФРН), університету Осло (Норвегія), Тартуського університету (Естонія) та ін.

 

Доц. М. Антонович (керівник Центру міжнародного захисту прав людини НаУКМА) нагороджена пам'ятною медаллю "25 років Української асоціації міжнародного права" (22 червня 2018 р.).

 

У проф. Романа Петрова, ст. викладачів Катерини Крахмальової та Галини Михайлюк вийшли наукові публікації у виданнях, індексованих в Scopus та WoS

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна