Календар подій

Фотовиставка «Я - реформатор»
Від Вівторок 17 Січень 2017 -  11:00
До Субота 21 Січень 2017 - 19:00

 

фотовиставка

       Реформи. Це слово викликає різні асоціації, але навряд чи серед них виникне образ людини. Реформи знеособлені. Неначе їх здійснює якась бездушна машина, якою керує абстрактний «чиновник» у шаблонному розумінні, карикатурного вигляду — із потертим портфелем, в старомодному капелюсі.
       Фотовиставка «Я — реформатор» ламає стереотипи. Тому що її герої — це управлінці, держслужбовці, керівники проектів, а не «чиновники». Це молоді, енергійні люди. Вони не ховаються за атрибутами влади. Їм не потрібний чиновницький капелюх. Навпаки, вони демонструють анахронічність, безглуздість та непотрібність цього аксесуару. Вони не спілкуються сухою та плутаною мовою бюрократії. Вони говорять чітко, просто та зрозуміло — про те, чого вже вдалося досягти, і що буде зроблено у майбутньому. Вони готові відкрито розповісти про свої захоплення, реформи, свої правила життя. У цьому читається не тільки прагнення до реформування, а ще й готовність нести відповідальність за результат. Що ще може надихнути людину не боятися змін, а стати їхньою частиною?
       Фотовиставка «Я - реформатор» працюватиме з 11 по 27 січня в Галереї мистецтв ім. Олени Замостян Культурно-мистецького центру НаУКМА.

Адреса вул. Іллінська, 9. Тел./факс: (044)425-2154,   kmc@ukma.edu.ua, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Галерея працює: вівторок-субота, з 11.00 до 19.00. Вхід вільний

 

  58542 copy

Місце розташування Культурно-мистецький центр НаУКМА, вул. Іллінська, 9
Контакти Тел./факс: (044)425-2154, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Назад

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна