studii

 

 

26 березня 2019 року Катерина Крахмальова представлятиме кафедру і виступатиме як один зі спікерів на Третій Конференції EUMIGRO “Міграція та інтеграція у Європейському Союзі – факти, цифри, виклики та політики у відповідь”

26 березня 2019 року к. ю. н., ст. викладач Катерина Крахмальова представлятиме кафедру і виступатиме як один зі спікерів на Третій Конференції EUMIGROМіграція та інтеграція у Європейському Союзі – факти, цифри, виклики та політики у відповідь”, яка відбудеться у Варшавській Школі Економіки у Польщі, м. Варшава. Конференція відбуватиметься в рамках проекту EUMIGRO – “Модуль Жана Моне, Європейський Союз та сучасна міжнародна міграція – міждисциплінарний підхід”.

 

Детальну інформацію, запрошення та формуляр заявки на участь для всіх зацікавлених колег розміщуємо нижче.

 

---

Запрошення на Третю Конференцію EUMIGRO - 26.03.2019, Варшава

 

Факультет політичних наук Колегіуму суспільно-економічних наук Варшавської школи економіки, Фундація Конрада Аденауера у Польщі (KAS), Дослідницький комітет 46 – Міграція та Громадянство Міжнародної Асоціації Політичних Наук (IPSA) та партнери мають честь запросити вас на Третю Конференцію EUMIGRO „Міграція та інтеграція у Європейському Союзі – факти, цифри, виклики та політики у відповідь”, яка відбудеться 26.03.2019 у Варшавській школі економіки у Польщі, м. Варшава, ал. Нєподлєглосьці 128, буд. С, ауд. І. Ми пишаємось тим, що Представництво Європейської Комісії в Польщі обійняло своїм почесним патронатом цю подію. Детальна програма Третьої Конференції EUMIGRO та реєстраційна форма доступні тут:  https://eumigro.eu/

 

Протягом Конференції відбудуться дві гостьові лекції – проф. Стефанії Панебіянко та проф. Рінуса Пеннінкса, а також п’ять експертних панелей з представництвом польських і закордонних університетів, публічних інституцій та міжнародних і неурядових організацій. Захід відбуватиметься англійською мовою, участь безкоштовна.

 

Конференцію організовано у рамках проекту EUMIGRO– “Модуль Жана Моне, Європейський Союз та сучасна міжнародна міграція – міждисциплінарний підхід” Варшавської школи економіки (SGH) 2016-2019 років, співфінансованого програмою Еразмус + Європейського Союзу.

 

Більше інформації:

Сторінка EUMIGRO: https://eumigro.eu/en/

Facebook: https://www.facebook.com/eumigro/
Twitter: https://twitter.com/EUMIGRO
Hashtag: #EUMIGRO

 

Контакт: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна