Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Корпорація «Артеріум» надає стипендії сімом студентам факультету природничих наук

 

Студентка 1 курсу бакалаврської програми «Біологія» контрактної форми навчання Юлія Звєрєва перемогла у конкурсі на одержання стипендії від Корпорації «Артеріум». Конкурс відбувався під час цьогорічної вступної кампанії. Із початку навчального року Юлія отримуватиме підтримку, що здійснюватиметься шляхом сплати частини вартості плати за навчання за контрактом, надання щомісячної стипендії та талонів на харчування у студентській їдальні на загальну суму 20515 грн. (до оподаткування).

 

«Я дуже вдячна «Артеріуму», бо ця стипендія дала мені змогу навчатися у найстарішому університеті України. Ця стипендія - не просто бонус для мене, а справжня потреба. Я впевнена, що саме Могилянка може дати мені найякіснішу освіту, - говорить Юлія. - Я люблю біологію. Думаю, що XXI століття - це століття біології та інших природничих наук».

 

DSC 1938

 

П’ятеро студентів-другокурсників, які одержували стипендію у результаті минулорічного конкурсу і мають високу успішність за результатами першого року навчання, здобули подовження стипендій на 2016/17 навчальний рік:

 

Анастасія Даньшина (БП «Біологія»),
Дарина Романенко (БП «Біологія»),
Лідія Лугіна (БП «Хімія»),
Олександр Щеглов (БП «Хімія»),
Юлія Руденко (БП «Хімія»).
Студентка другого курсу Анна-Ілона Пільчук (БП «Біологія») також одержить стипендію за високі результати навчання.

 

Нагадуємо, що 2015 року Корпорація «Артеріум» започаткувала в НаУКМА стипендії на підтримку студентів факультету природничих наук. Протягом минулого навчального року підтримку від компанії одержали 9 студентів бакалаврату та магістри як бюджетної, так і контрактної форми навчання.

 

Корпорація «Артеріум» – одна з провідних українських фармацевтичних компаній, яка працює в галузі, що піклується про найважливіші цінності – здоров'я і збереження життя людини. Корпорація прагне встановити гармонійні, довірчі та довготривалі стосунки з усіма групами та цільовими аудиторіями, на які впливає її діяльність. Потужний український фармацевтичний виробник, Корпорація «Артеріум» прагне принести якомога більше користі нашій країні, її народу і суспільству в цілому.

 

Більше інформації про стипендії і умови конкурсу за посиланням.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна