Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

МОН рекомендував проект реставрації Староакадемічного корпусу до подачі до Мінекономрозвитку

20 січня 2017 відбулось засідання комісії з розгляду державних інвестиційних проектів суб’єктів інвестиційної діяльності, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, під головуванням заступника Міністра освіти і науки Стріхи Максима Віталійовича.

 

Було презентовано Концептуальні записки двох інвестиційних проектів: від Національнго університету "Києво-Могилянська академія" проект "Реставрація Староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря" та проект від Національного університету «Острозька академія».

 

За рішенням комісії обидва проекти рекомендовано до подачі до Мінекономрозвитку для участі у відборі державних інвестиційних проектів згідно Постанови 571.

 

Презентацію Концептуальної записки проекту "Реставрація Староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря" можна побачити за посиланням.

 

 PresentationMazepy20170120

 

Нагадаємо, що 23.12.2016. НаУКМА подав інвестиційний проект до МОН.

Наступними кроками є:
-МОН проводить Державну експертизу державного інвестиційного проекту до 22.01.2017. (протягом 30 календарних днів з дати надходження документів до МОН згідно п.13 Порядку відбору державних інвестиційних проектів за Постановою 571) і надає висновок до НаУКМА;
-МОН подає до Мінекономрозвитку до 1 березня 2017 року інвестиційний проект; перелік державних інвестиційних проектів у порядку пріоритетності їх розроблення (реалізації) (якщо пропонує більше, ніж один проект); висновок державної експертизи державного інвестиційного проекту.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна