АЙБОКС БАНК ПОСИЛИВ ПІДТРИМКУ СТУДЕНТІВ НаУКМА

 

Наприкінці осені Могилянка підписала «Меморандум про співпрацю з АТ «Айбокс Банк», метою якого є поглиблення взаємодії між нашими установами, спрямованої на вдосконалення освіти та професійної підготовки студентів НаУКМА шляхом розширення та оновлення професійних знань, умінь й навичок студентів і здобуття практичного досвіду у «Айбокс Банку». 

 

З 2007 року Банк відзначав найкращого студента Факультету правничих наук. Тепер Айбокс банк розширив свою підтримку на студентів Факультету економічних наук та Факультету соціальних наук та соціальних технологій. 

 

 

 

У межах співпраці «IBOX BANK»запропонував протягом грудня 2021 – січня 2022 року провести конкурси серед студентів ФЕН, ФПвН та ФСНСТ (спеціалізації "Зв'язки з громадськістю"), які мають найкращі компетенції у банківській сфері.

 

 

Студентам було запропоновано вирішити конкурсні завдання у формі кейсів.

 

 

На думку членів конкурсних комісій, до яких увійшли викладачі кафедр НаУКМА та представник «Айбокс банку», найкраще впоралися із завданнями Юрій Яцина (1 р.н. МП «Розвиток бізнесу: управління та консалтинг», Катерина Задко (1 р.н. МП «Маркетинг») та Дмитро Шудренко (2 р.н. МП «Право»).

 

 

Могилянська спільноту щиро вдячна «Айбокс банку» за багаторічну співпрацю, активну підтримку наших студентів та сприяння їх професійному розвитку.

 

Щиро радіємо за переможців конкурсу!

 

   Yatsyna Yurij      Zadko     Shudrenko 

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна