Вітання могилянцям


Завідувачці кафедри лабораторної діагностики біологічних систем, керівнику Центру молекулярних і клітинних досліджень, д.б.н., професору Білько Надії Михайлівні - з присвоєнням Указом президента України N 818/2014 звання "Заслужений працівник освіти України".

 

Максиму Яременку, доценту кафедри історії НаУКМА - з виходом книги «Академіки» та Академія. Соціальна історія освіти й освіченості в Україні XVIII ст.

 

Випускниці Києво-Могилянської академії та Оксфорду Анжелі Євгенєвій, яка отримала першу премію за кращу докторську дисертацію з європейського права!

 

Декану Факультету правничих наук НаУКМА Андрію Мелешевичу - з публікацією у престижному міжнародному журналі статті (у співавторстві з Carolyn Forstein) під назвою Bringing Human Rights Home: The Challenge of Enforcing Judicial Rulings in Ukraine and Russia.

Робота була опублікована в Indiana International and Comparative Law Review (2014, 24 (2), 269-311), який входить у сімку найкращих у світі часописів у галузі порівняльного права. З електронною версією статті можна ознайомитися за посиланням.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна