Перемоги видавництва "Дух і Літера" на львівському Форумі видавців 2017 р.

 

Видавництво "Дух і Літера" отримало п`ять нагород в рамках 24-ого Форуму видавців 2017 у Львові.

 

Це другий результат після Видавництва Старого Лева.

 

Найкраща книга 24-ого Форуму видавців у номінації "Біографія": "Леонід Ушкалов. Ловитва невловного птаха. Життя Григорія Сковороди".

Найкраща книга Форуму-2017 у спеціальній відзнаці "Місто": "Бабин Яр. Історія і пам’ять" за редакцією Владислава Гриневича та Павла-Роберта Маґочія.

 

Окрім того, було отримано нагороди поза номінаціями:

За вагомий особистий внесок в розвиток видавничої справи, популяризації української книги та з нагоди 24-ого міжнародного Форуму видавців у Львові. Цим дипломом був відзначений колектив видавців "Дух і Літера" за підготовку до друку та видання книги Леоніда Ушкалова "Ловитва невловного птаха. Життя Григорія Сковороди".

Нагороду вручив міський голова Львова Андрій Садовий.

Іза Хруслінська отримала нагороду за особистий внесок у популяризації української культури в Польщі, за внесок в розвиток української культури та в налагодженні порозуміння між українцями і поляками. Разом з нею "Дух і Літера" вже зробили дві книги ("Діалоги порозуміння. Українсько-єврейські взаємини" та "Господи, Ти відкриєш уcта мої…" Йосиф Зісельс у розмовах з Ізою Хруслінською) та наразі в роботі новa книгa діалогів із Ярославом Грицаком.

Авторка Маріанна Кіяновська отримала особисту відзнаку Президента Форуму Олександри Коваль за книгу "Бабин Яр. Голосами".

 

Вітаємо!

 

Фотo і відео є в групі Форуму видавців на фб. 

Новина на фб.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна