У НаУКМА з 5 квітня посилено карантин

У зв’язку з посиленими обмежувальними заходами в Києві роботу всіх служб переведено на віддалений формат, для підтримки всіх процесів розроблено графік чергувань та спецперепустки для частини працівників, навчання продовжується дистанційно, доступ на територію НаУКМА та поселення й відвідування гуртожитків обмежено.

 

Відповідні розпорядження від 02.03.2021 ухвалені та підписані в.о. президентом НаУКМА Тетяною Ярошенко.

 

Керівники усіх підрозділів організували роботу відділів та служб із урахуванням рекомендацій та задля збереження здоров’я працівників. Усі робочі наради та зустрічі проводитимуться виключно онлайн, а доступ на кампус – тільки за наявності перепустки.

Зазначимо, що бухгалтерія, канцелярія, відділ кадрів, Інформаційно-комп'ютерний центр, Центр електронної освіти та віце-президенти працюють без змін графіку та функціоналу.

 

На час посиленого карантину (до 16 квітня 2021 р. і зі змінами) поселення нових мешканців у гуртожитки призупинено. Також обмежено відвідування гуртожитків – винятки лише в разі критичних ситуації. Мешканцям рекомендуємо повернутися додому на період посиленого карантину.

 

Наукова бібліотека НаУКМА продовжує працювати дистанційно, а видача книжок у читальних залах припиняються, а термін користування виданої літератури буде подовжено до 01.06.2021, пеня в період карантинних обмежень не нараховується.

 

Детально про роботу Бібліотеки НаУКМА.

 

Варто додати, що напередодні адміністрація НаУКМА передала до Міністерства охорони здоров’я список працівників, котрі готові вакцинуватися – це 340 співробітників. Надалі ми працюємо над тим, аби сприяти процесу якнайшвидшої вакцинації працівників.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна