Лідерство - не опція, а важлива складова викладання. Могилянські розмови про викладання

17 квітня

 

Club profy Semeniuk

Club profy Semeniuk

Запрошуємо викладачів НаУКМА на щомісячні зустрічі Могилянського «Клубу «Профі+» для викладачів: Могилянські розмови про викладання.

17 квітня, 16:30-18:30

 

Тема: Лідерство - не опція, а важлива складова викладання

Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим на ел. пошту. Попередня реєстрація на подію – до 16 квітня за посиланням  https://goo.gl/jYupjQ

 

Цього разу ми запросили пані Оксану Семенюк, співзасновницю та директорку компанії Changers, що входить до складу групи компаній One Philosophy Group, провести в інтерактивному форматі зустріч на тему лідерства.

 

Візія Могилянки - бути лідером в інноваціях і активно впливати на майбутнє українського суспільства і держави. Лідерів переважно виховують лідери.

 

Лідерство викладача починається в аудиторії. В аудиторії, яка відкрита для колег, нового досвіду та більш широкого кола партнерів Університету. Лідерство вищого рівня полягає в посиленні системи викладання та викладацької майстерності на національному рівні. Нам потрібні лідери різного рівня, тому ми хочемо допомогти розвинути лідерські якості згідно обраного вами шляху.

 

Пані Оксана Семенюк - знана експертка в галузі управління талантами. 20 років працювала в одній з найбільших світових компаній – Mondelez International. Серед клієнтів очолюваної пані Оксаною компанії – державні органи, міжнародні та українські комерційні структури.

 

One Philosophy Group оf Companies – багатопрофільна група компаній, побудована навколо спільної цілі - створити реальність, в якій хочемо жити. У складі групи – Be-It Agencу, Be—it Health & Social Impact, Changers, Republic, Zeitgeist Design. Компанії цієї групи є багаторічними консультантами та партнерами НаУКМА, у групі працюють більше 10 випускників Академії.

 

Число учасників зустрічі до 40 осіб, тому місця бронюються за принципом “first come - first served”. Перевага надається викладачам НаУКМА. Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим на ел.пошту.

 

Подія у facebook

 

Нагадаємо:

Проект «Профі+» відбувається в НаУКМА на двох рівнях:

  • щорічна програма - 12 тренінгів з soft skills для студентів (з 2012 року);
  • Школа для викладачів НаУКМА (з 2017 року - літня та зимова, 54 учасники).

 

Спіавторка та керівниця проекту – випускниця НаУКМА Валерія Казадарова (політологія, 1999), засновниця та директорка компанії «Таланти для бізнесу».

 

Спіавторка та координатор проекту – Наталя Шумкова, керівник напряму «комунікації з випускниками НаУКМА»

Сторінка проекту Профі+ у facebook

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна