Шестеро новонагороджених "Медаллю Петра Могили"

Із нагоди відзначення 405-ої річниці заснування Києво-Могилянської Академії найвищу відзнаку спільноти отримали:

Надія Михайлівна Білько - не лише професор і доктор біологічних наук, а й дуже турботлива “мама” для своїх студентів та аспірантів.

ГоловаКМДА

Володимир Васильович Бублик - лише заради того, щоб послухати його курс, варто вступати до Могилянки, а оцінка за цей курс для багатьох працедавців важить найбільше.

3.1

Людмила Василівна Дика, яка 5 років очолювала кафедру української мови і дуже доклалася до розвитку і кафедри, і факультету, і університету.

4.1

Валентин Григорович Королько - творець кафедри зв’язків з громадськістю в університеті та відповідних бакалаврської та магістерської програм.

5.1

Роман Арестович Петров - людина, яка невтомно розбудовує кафедру, постійно розвивається та працює над собою і повсякчас показує, як сучасний науковець-правник може інтернаціоналізувати результати власних досліджень.

6.1

Олена Костянтинівна Прімєрова - не просто блискуча професіоналка, а й улюблениця студентів, яка неодноразово виборювала звання “Кращий викладач-наставник ФЕН”.

7.1

Медаль Петра Могили - найвища нагорода Національного університету «Києво-Могилянська академія», якою за значний внесок у розбудову національної освіти, науки і духовності, за участь у відродженні та розбудові НаУКМА нагороджуються відомі вчені, діячі культури і науки, меценати і сподвижники Університету. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна