Перша віртуальна міжнародна конференція зі сталої освіти SEVIC 2020

Центр забезпечення якості освіти НаУКМА запрошує взяти участь у Першій віртуальній міжнародній конференції SEVIC 2020 (sevic.org). 

Конференцію організовує Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та ГО «Орієнтири сталого розвитку» (м. Івано-Франківськ) за партнерської участі Києво-Могилянської академії.

Участь для могилянців безкоштовна.

Реєстрація за посиланням.

  

«Метою конференції є підвищення глобальної та національної обізнаності про виклики сталого розвитку та вирішальну роль освіти як ключового чинника успішного досягнення всіх цілей сталого розвитку, – розповідає керівниця Центру, викладачка НаУКМА Ольга Бершадська та закликає реєструватися на Конференцію. – Також це підвищення обізнаності про наявні європейські й глобальні ініціативи та практики, які мають відношення до сталої освіти. Внесення проблем української системи освіти на порядок денний зацікавлених сторін ЄС та України в галузі сталого освіти та об’єднання розмаїття світового досвіду у сфері освіти для змін з метою підвищення якості освіти».

 

Віртуальний формат Конференції на платформі Cisco WebEx включатиме інтерактивні пленарні засідання та паралельні сесії для поглибленого обговорення актуальних проблем домашньої, початкової, середньої та вищої освіти й навчання впродовж усього життя.

Заплановано проведення трьох вебінарів, присвячених актуальним питанням медіаграмотності, академічної доброчесності та ролі ІКТ у забезпеченні сталої освіти. Робоча мова Конференції – англійська.

 

Детальну інформацію Ви знайдете в Інфолисті (Call for Participation).  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна