Вітаємо співробітників Академії із присвоєнням почесного звання “Заслужений працівник НаУКМА”

Ухвалою Вченої ради НаУКМА від 19.05.2022 звання “Заслужений працівник НаУКМА” присвоєно почесному президенту НаУКМА Брюховецькому В. С.; професору ФСНСТ Гараню О. В.,; спеціалісту відділу виховної роботи та дозвілля (Культурно-мистецький центр) Бондаренку Я. Г.

 

В’ячеслав Брюховецький – ідеолог та ініціатор відродження Києво-Могилянської академії як сучасного університету світового рівня.

Протягом всієї новітньої історії КМА він займав ключові позиції у становленні та розвитку НаУКМА як провідного в Україні й знаного в світі закладу вищої освіти: дослідник сучасної вищої освіти, автор концепції відродження КМА, директор-організатор виконавчої дирекції з відродження Академії, перший ректор і перший президента НаУКМА (1991 – 2007), а з 2007 – Почесний президент НаУКМА.

 

Професор Олексій Гарань у листопаді 1991 р. став одним із п’яти членів дирекції з відродження Києво-Могилянської академії в якості декана-організатора факультету суспільних наук (ФСН). Саме він був першим деканом ФСН (1991-1992), який охоплював спеціалізації з економіки, соціології, політології; брав безпосередню участь у створенні кафедр із цих спеціалізацій, у 1993-1995 рр. був першим завідувачем спочатку секції, а потім кафедри політології, з 1998 р. – професор кафедри політології НаУКМА.

 

 

Яків Бондаренко працює на посаді спеціаліста у відділі виховної роботи та дозвілля (КМЦ) з 1996 р. За безпосередньої участі та сприяння Якова Гивовича Бондаренка відбувалося відновлення будівлі Культурно-мистецького центру НаУКМА, формування матеріальної бази підрозділу, здійснення численних ремонтних робіт.

 

Щиро вітаємо!  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна