Конференція аналітичних спільнот «Уроки війни та майбутня відбудова країни та суспільства»

9 червня у Могилянці експерти обговорювали візію післявоєнної розбудови України.

 

Ця конференція, організована за участі НаУКМА, Українського католицького університету, а також Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України, громадської ініціативи «Україна після перемоги», Національного агенства з питань запобігання корупції та Асоціації випускників НаУКМА - перша з-поміж численних експертних заходів, запланованих на базі спільної аналітичної платформи. Над її розбудовою зараз працюють спільно НаУКМА та УКУ.

 

На думку організаторів конференції, російсько-українська війна – це не лише величезне випробування для нашої країни та народу, а й шанс здійснити швидкі, глибокі зміни у суспільстві, шанс на модернізацію державних та суспільних інституцій, на прискорення європейської та євроатлантичної інтеграції.

Учасники конференції аналізували суспільні, інституційні, культурні зміни, що відбулися в Україні; обговорювали ціннісні та ідейні підвалини відбудови країни після закінчення війни, щоб разом окреслити обриси майбутньої України та стратегії реформування різних сфер її буття.

 

Наступна конференція, проведення якої планується невдовзі, відбудеться у Львові, на базі Українського католицького університету.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна