Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 4455

Вітаємо студентів-лавреатів державних іменних стипендій

Шістьом могилянцям присуджено державні іменні стипендії — почесні стипендії для студентів вишів, які надаються за особливі успіхи в навчанні та науковій роботі.

 

Академічна стипендія Верховної Ради України:

 

Куделя Володимир, ФГН МП-2

 

Наказ Міністерства освіти і науки України № 861 «Про призначення іменних академічних стипендій Верховної Ради України здобувачам фахової передвищої та вищої освіти на 2022/2023 навчальний рік»

 

Академічна стипендія Президента України:

 

Іванченко Лілія, ФГН БП-3;

Сердюк Андрій, ФІ БП-4;

Лепеха Катерина, ФЕН МП-2

 

Наказ Міністерства освіти і науки України № 832 «Про призначення академічних стипендій Президента України на І семестр 2022/2023 навчального року»

 

Академічна стипендія імені М.С. Грушевського:

 

Гудзюк Лілія, ФСНСТ МП-2;

Демковський Павло, ФПвН БП-4

 

Наказ Міністерства освіти і науки України № 893 «Про призначення академічної стипендії імені М. С. Грушевського»

 

«Протягом навчання в Могилянці я старалася хапати можливості, що дійсно були цікавими: мобільність, CFA Research Challenge, наукова конференція. На магістратурі я також стала старостою групи, що, напевно, також сприяло відбору моєї кандидатури. Мені було неочікувано та приємно дізнатися, що мене відібрали в конкурсі. Спершу я дізналася про це через привітання викладачки, а вже потім отримала офіційне повідомлення. Приємно, що вітають викладачі та студенти, та, звісно, родина, і кажуть, що це заслужено. Сподіваюся, я дійсно зробила свій невеликий вклад у розбудову Могилянки та свій малесенький (у масштабах країни) вклад у розбудову України», — прокоментувала Катерина Лепеха.

 

«Втішений отримати таку почесну стипендію. Не можу сказати, що ставив собі за мету отримати стипендію Верховної Ради України, коли навчався чи брав участь у позанавчальних активностях, але через це навіть більш приємно було її отримати. Дуже вдячний за таку можливість», — поділився враженнями Володимир Куделя.

 

Щиро вітаємо переможців із високими відзнаками!

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна