Студентки кафедри фінансів НаУКМА вибороли кубок Голови НБУ

Команда студенток магістерської програми НаУКМА «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом наставниці — доцентки кафедри фінансів Олени Прімєрової здобули перемогу в IV Студентському чемпіонаті «Монетарна політика: виклик НБУ університетам». Це вже друга поспіль перемога кафедри фінансів НаУКМА у змаганнях за кубок Голови НБУ.

 

Цьогоріч до складу команди увійшли: Марія Томіліна (капітан), Катерина Лепеха, Анастасія Нестеренко, Олександра Орловська та Аліса Спаріш.

 

З перемогою могилянців привітали заступник Голови НБУ Сергій Ніколайчук, фахівці Департаменту монетарної політики та економічного аналізу, Департаменту фінансової стабільності та Департаменту персоналу. Під час заходу наші студентки поспілкувалися з представниками Національного банку, які вкотре були приємно вражені, наскільки цікава, активна та прогресивна молодь в Україні зі свіжим нестандартним поглядом на вирішення складних задач. Крім кубку Голови НБУ та пам’ятних монет, переможниці отримали запрошення на стажування до Національного банку України.

 

Починаючи з 2019 року, Національний банк проводить змагання NBU University Challenge з метою поглиблення практичного розуміння студентами ролі монетарної політики в розвитку економіки України. Цього року чемпіонат зібрав понад 100 учасників із 10 областей України та міста Києва. За кубок Голови НБУ змагалися 24 команди студентів із 20 українських університетів.

 

Вітаємо команду кафедри фінансів і бажаємо нових перемог!

 

Нагадаємо, що в 2021 році команда студентів третього року навчання кафедри фінансів НаУКМА виборола перше місце серед 37 команд! Перемога в таких фахових конкурсах свідчить про високий рівень підготовки випускників кафедри фінансів НаУКМА, ґрунтовні знання, володіння необхідним інструментарієм та практичними навичками для проведення аналізу та обґрунтування напрямів фінансової політики на різних рівнях управління.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна