Студент НаУКМА Михайло Кобєлєв здобув перемогу в IT Pet Project Student Competition

Студент Факультету Інформатики НаУКМА Михайло Кобєлєв (мп «Комп’ютерні науки») став переможцем ініціативи “IT Pet Project Student Competition” від GlobalLogic Education, у межах якої студенти демонстрували власні програмні розробки.

 

Михайло Кобєлєв розробив застосунок-конструктор телеграм-ботів без кодування TG Bot Builder.

 

«Ще з перших курсів університету мені подобалось створювати Telegram-боти. Я став помічати, що здебільшого боти мають багато спільного коду і лише деяку частину самої логіки. Якось мені спало на думку створити конструктора ботів, щоб їх можна було створювати без коду, і не доводилось кожного разу окремо розгортати ботів», — розповів Михайло.

 

 

“IT Pet Project Student Competition” від GlobalLogic Education дає нагоду студентам позмагатися у створенні проєктів, які змінюють життя суспільства на краще. Це, наприклад, інженерні рішення, що допомагають контролювати показники здоров’я, дають змогу автоматизувати роботу на великих виробництвах, а також можуть використовуватися для зручного відслідковування розкладу в університеті, боротьби з російськими окупантами тощо.

 

Перемога могилянця в конкурсі ще раз підтверджує високі стандарти навчання на Факультеті Інформатики НАУКМА, який розвиває таланти студентства й надає актуальні знання з ІТ-технологій.

 

Вітаємо Михайла!

 

Пишаємося нашими студентами.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна