Запис на новий курс

"Екологічний паблик рілейшнз"

 

Виготовлення екологічно чистої продукції, поява "зелених" брендів, екологічне маркування, політичні партії зелених, екологічні акції, екологічний одяг, зелений офіс, екологічно чисті райони, екологічна мапа світу - перелік можна продовжувати довго. Та чи завжди ми розуміємо, що ховається за цими висловами? Яким чином наша поведінка впливає на стан довкілля? Як вберегти себе та своє здоров"я від оманливих брендів? Як правильно позиціонувати себе та свою організацію в зеленому світлі?

 

Відповіді на ці та багато інших важливих запитань розглядаються під час вивчення курсу "Екологічний паблик рілейшнз". Його розроблено викладачем О.Я. Власюк на основі досвіду навчання в університетах Німеччини, Норвегії, Австрії, Естонії, Швеції, а також циклу семінарів Української асоціації PR - UAPR-Академія, що проводився кращими фахівцями галузі PR.

Під час вивчення курсу застосовуються інноваційні педагогічні технології, досліджені в його дисертації з теми "Екологічна освіта студентів".

Нещодавно ми всі стали свідками надзвичайного природного явща, повідомлення про яке заполонили інформаційний простір.

Як експерту Національного екологічного центру України О.Я Власюку доводилось робити оцінку та прес-релізи на цю подію також. Тож ви завжди зможете почути експертну думку з "перших вуст". :)

  • Використання «зелених» брендів
  • Екологічне маркування
  • Хвиля інноваційних «зелених» ідей
  • Екологічна політика
  • Екологічна карта світу
  • Зелений офіс

Запис на курс "Екологічний ПР" проводиться на кафедрі зв’язків із громадськістю, психології та педагогіки, 4 корпус, офіс 252.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна