Зустріч СЕТА-команди

CETA 2018 1

CETA 2018 1

Жовтневі зустрічі вже стали гарною традицією СЕТА-команди – побачитися, поділитися досвідом, обговорити актуальне. Так у суботу, 6-го жовтня, відбулася ще одна зустріч у Музеї НаУКМА.

 

На сьогодні в рамках проекту СЕТА професійну допомогу отримали 359 осіб, серед яких ветерани АТО і члени їхніх сімей, внутрішньо переміщенні особи та волонтери. Допомогу надавали кваліфіковані СЕТА-консультанти в трьох містах України (Київ, Запоріжжя та Харків).

 

«Дякую, що прийшли сьогодні поділитися вашими думками, ідеями та досвідом. Ми почули багато корисної інформації, яку ми використаємо для покращення подальшого розвитку програми та майбутніх проектів. Я із нетерпінням чекаю нашої наступної зустрічі!» - Квінсі Мур, програмний директор (Університет Джонса Гопкінса, США).

 

Є багато ідей та планів щодо подальшого розширення програми СЕТА в Україні, є досвідчена команда, готова ділитися своїм досвідом та рухатися далі. Наприкінці року буде презентовано результати впровадження програми СЕТА в Україні, тож слідкуйте за нашими новинами.

 

CETA 2018 2

CETA 2018 2

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна