400years_small

corona

collazh

Останні новини

  • Оголошено переможця конкурсу для студентів ФПвН від Фонду ПАТ "Агрокомбанк"

    У вересні в НаУКМА проходив конкурс для бакалаврських та магістерських програм факультету правничих наук.

    Основними умовами участі у конкурсі є високий навчальний рейтинг студента НаУКМА, участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах для молоді, активна наукова та громадська діяльність. 

    Цьогорічним лауреатом конкурсу став студент 5 року навчання Олег Дикий.


  • Визначено лауреата конкурсу для студентів ФЕН "Зірка факультету"

    Завершився конкурс серед студентів-економістів на відзнаку "Зірка факультету", який проводиться за підтримки фонду родини Ковальських (Канада).

    Цьогорічну відзнаку "Зірка Факультету! здобув студент 3-го року навчання Тарас Поліщук (спеціальність «Економічна теорія»);


  • Визначено переможця конкурсу Фонду EY для студентів факультету правничих наук

    У вересня оголошено про початок конкурсу для студентів 3-4 року навчання Факультету правничих наук.

    В ході всього конкурсного відбору найкращі результати продумонструвала студентка 4-го року Христина Пеник.

    Вітаємо Христину з перемогою у конкурсі компанії EY.


  • Визначено переможців конкурсу Іменного фонду EY для викладачів НаУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ФОНДУ EY ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІЧНИХ НАУК НАУКМА

    На початку вересня було оголошено про конкурс для викладачів факультету економічних наук за підтримки Фонду компанії EY.

    29 вересня на засіданні конкурсної комісії визначено переможців. Цього року ними стали:

    Ніна Дмитрівна Чала, д.н.держ.упр., на посаді професора кафедри маркетингу та управління бізнесом, та Олена Костянтинівна ПРімєрова, к.е.н., доцент кафедри фінансів.


  • Оголошено переможця конкурсу Смолярчуків

    Традиційно в НаУКМА протягом вересня проходять конкурси Іменних фондів, які створені у нашому університеті відомими компаніями, банками та благодійниками для відзначення наших студентів та викладачів.

    25 вересня відбулося засідання комісії конкурсу на кращу курсову роботу для студентів кафедри історії Факультету гуманітарних наук, який підтримується Іменним фондом Григорія та Розадії Смолярчуків (Канада).

    Цьогорічним переможцем конкурсу стала студентка 4 року навчання Факультету гуманітарних наук Олександра Ганзюк.

    Вітаємо Олександру з перемогою у конкурсі!

     


Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Благодійний вечір 10 листопада 2016

 

10 листопада у Києво-Могилянській академії пройшов благодійний вечір та аукціон на підтримку стратегічних проектів розвитку.

 

img 4507 

Близько 200 представників українського та міжнародного ділового середовища, влади, науки та культури зібралися в стінах НаУКМА, щоб сприяти розвитку Академії як дослідницького університету світового рівня.

 

Під час благодійного вечора та аукціону вдалося залучити близько 600 000 грн.

 

- Можливо, це складно уявити, але ви приєдналися до кола видатних людей, - сказав президент НаУКМА Андрій Мелешевич, звертаючись до гостей. - Таких як Петро Сагайдачний, Іван Мазепа, Петро Могила, родина Омеляна та Тетяни Антоновичів, родина Юхименків. Ці та багато інших людей – хто 300, а хто 10 років тому – зробили свій внесок у те, щоб Академія відбулась. І усвідомлюєте ви це чи ні, але тепер і ваша заслуга буде в тому, що завтра і післязавтра Києво-Могилянська академія випускатиме високоосвічених, національно свідомих і здатних незалежно мислити особистостей.

 

Благодійний вечір Києво-Могилянської академії був організований з метою залучити партнерів та кошти для розвитку 4 стратегічних проектів:


Мережі ХХІ століття — створення інтегрованого інформаційного середовища як сучасної платформи для розвитку освіти та науки;
Наукові рецензовані англомовні журнали НаУКМА як сучасний засіб наукової комунікації, поширення результатів наукових досліджень та інтеграції до міжнародного наукового співтовариства;
Розвиток Докторської школи НаУКМА ім. родини Юхименків — створення інноваційної системи підготовки докторів філософії та їхніх успішних індивідуальних дослідницьких проектів, публікації результатів досліджень, обміну досвідом на міжнародних наукових заходах;
Розвиток факультету природничих наук — основи для розвитку сучасних досліджень у галузі біології, хімії, фізики, екології та покращення матеріальної бази.

 

Стратегічна ціль Києво-Могилянської академії – розвиватися як дослідницький університет світового рівня. Академія вже активно працює для реалізації цього завдання. Розвивається співпраця з Інститутами Національної академії наук України, почалися організаційні та структурні зміни, глибоко аналізується фінансова система. Чотири стратегічні проекти також повинні сприяти досягненню основної цілі.

 

- Могилянка – це університет, який організований згідно правильної філософії, і я поважаю і поділяю цю філософію. Більш того, вважаю, що Могилянка – це один із засадничих каменів у підґрунті для зростання тієї України, в яку нам хочеться вірити, - сказав Олег Кришталь, директор Інституту фізіології ім. Богомольця, який виступив почесним промовцем благодійного вечора. - Я дуже-дуже поважаю Могилянку і підтримати її вважаю своїм соціальним обов’язком.

 

У благодійному вечорі взяли участь багато друзів та випускників Академії, для яких є честю підтримати Alma Mater, керівники багатьох інститутів Національної Академії Наук України, з якими Києво-Могилянська академія посилює співпрацю, а також численні почесні гості.

 

Серед них були Оксана Сироїд, заступник Голови Верховної Ради України, Тарас Лукачук, президент компанії Jacobs Douwe Egberts у регіоні Східна Європа, Близький Схід і Африка, Оксана Маркарова, перший заступник міністра фінансів України, Олексій Павленко, міністр аграрної політики та продовольства України у 2014-16 роках, Тимофій Милованов, заступник Голови Ради Національного банку України, Юлія Ковалів, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України та багато інших.

 KryshtalImageUtkinAstartaImage

Відвідали благодійний вечір і партнери, які підтримують розвиток Академії вже багато років, а також нові партнери, що долучилися до співпраці нещодавно.

- Могилянка є, мабуть, єдиним університетом, де дають дітям змогу виразити і знайти себе, а не лише зациклюватися на опануванні навчальних дисциплін, - говорить Олег Шеремета, генеральний директор ТОВ «Комел» (ТМ Brain Computers), партнер проекту «Мережі ХХІ століття». - Крім того, тут вчиться мій син. Я вважаю, що без освіти в жодної країни немає майбутнього. Якщо діти не будуть вчитися, то ми залишимося нацією, що їздить по світу і дуже гарно виконує чорну роботу. А хотілося б, щоб були відомі такі прізвища, як Сікорський, який започаткував будівництво гелікоптерів. Хотілося б, щоб саме цим запам’ятовувався український народ. Наша компанія є спонсором Програми інформатизації НаУКМА, ми подарували Києво-Могилянській академії комп’ютерний клас.

 

- Уже давно велося до того, що ми мали б співпрацювати з Могилянкою. Багато наших колег викладають тут, читають лекції, - говорить Святослав Ярошевич, генеральний директор страхової компанії Colonnade Ukraine, партнер Благодійного вечора. - Підтримувати треба якісну освіту. Нам треба формувати критичну масу тієї молоді, яка має зрушити рівень розуміння і загальний підхід до життя. Багато моїх знайомих ішли в Могилянку ще на початку 90-х. У компанію ми запрошували співробітників, які навчалися в Могилянці. Тому я на власному досвіді знаю, що це за університет, який рівень критичного мислення він дає своїм випускникам. А далі допомагати їм здобувати професійний досвід – це вже наше завдання.

 

Учасники благодійного вечора підтримали Академію, коли зробили благодійний внесок, а також взяли участь в благодійному  аукціоні.

Гості боролися за особливі речі та послуги, адже усі лоти мали зв’язок з Києво-Могилянською академією – її історією, особистостями, які відроджували і продовжують розвивати університет, випускниками Академії.

Серед лотів аукціону були партія в шахи з В’ячеславом Брюховецьким, каблучка зі срібла, навчальні програми Києво-Могилянської бізнес-школи, конструктори-головоломки, сумка з вовни, портретна фотозйомка для мами, українська ікона «Богоматір Замилування» та багато іншого.
Усі лоти аукціону знайшли своїх власників.

Books IkonaSeryf

Києво-Могилянська академія висловлює щиру вдячність партнерам благодійного вечору 10 листопада 2016 року.

Ними стали:
Генеральний партнер вечора - Агропромхолдинг "Астарта-Київ"
Генеральний партнер вечора - Фармацевтична фірма "Дарниця"
Партнер вечора - родина Оксани Маркарової та Данила Волинця
Партнер вечора - Інвестиційна компанія Dragon Capital
Партнер вечора - Страхова компанія Colonnade Ukraine
Партнер вечора – Києво-Могилянська Бізнес Школа
Партнер вечора – Андрій Сусленко
Комунікаційні партнери – EBA, ACC
Смачний партнер - Surova Catering
Творчий партнер – JTFresh

 

Фото-звіт про подію можна подивитися за посиланням.

 

 Почесні гості благодійного вечора 2016

Геннадій Зубко — випускник НаУКМА, віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України
Остап Семерак — випускник НаУКМА, міністр екології та природних ресурсів України

Оксана Маркарова - випускниця НаУКМА, Перший заступник Міністра фінансів

Ростислав Павленко — випускник НаУКМА, заступник Глави Адміністрації Президента України
Юлія Ковалів — випускниця НаУКМА, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України
Юлія Клименко — випускниця НаУКМА, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України — керівник апарату у 2015–16 рр.
Оксана Сироїд — випускниця НаУКМА, народний депутат України 8-го скликання, заступник Голови Верховної Ради України, експерт «Реанімаційного пакету реформ»
Віталій Кличко — Київський міський голова
Тарас Лукачук — випускник НаУКМА, президент компанії Jacobs Douwe Egberts у регіоні Східна Європа, Близький Схід і Африка
Олександр Стародубцев — співзасновник та лідер «команди ProZorro», директор департаменту держзакупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі
Олексій Павленко — випускник НаУКМА, міністр аграрної політики та продовольства 2014-2016 рр.
Наталя Попович — випускниця НаУКМА, президент Be—it Agency, співзасновник Українського кризового медіа центру
Тимофій Милованов — випускник НаУКМА (EERC), засновник VoxUkraine, професор економіки в Піттсбурзькому університеті, заступник Голови Ради Національного банку України

astarta Logo center ukr   Darnytsialogo2016

ColonnadeKmbsLogo DK

JT logo1MarkarovaSurovaLogo

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна