Відбувся конкурс серед професорсько-викладацького складу ФЕН за підтримки Іменного фонду компанії "Dragon Capital"

 

Конкурс для викладачів ФЕН проводиться щорічно з 2008 року шляхом рейтингового анонімного опитування студентів Факультету економічних наук. Анкету для проведення опитування студентів свого часу було розроблено компанією Dragon Capital - засновником Іменного фонду спеціально для цього конкурсу.

 

За результатами цьогорічного опитування на думку студентів найкращою викладачкою Факультету економічних наук стала кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Прімєрова Олена Костянтинівна.

 

Olena Primierova"Я із глибокою вдячністю приймаю відзнаку "Кращий викладач Факультету економічних наук". Це не лише визнання моєї праці, але й велика честь, яка надихає мене продовжувати працювати з невпинним ентузіазмом та розвиватись разом зі студентами.

Щиро дякую компанії Dragon Capital за підтримку нашого університету та викладачів! Такі відзнаки є важливими для всієї освітньої спільноти. Вони підкреслюють значення викладацької діяльності, мотивують до професійного розвитку та зміцнюють зв'язки бізнесу і освіти."

 

Академічна спільнота доєднується до слів вдячності цьогорічної переможниці компанії Dragon Capital, котра надає змогу відзначати здобутки викладацького складу НаУКМА і впродовж тривалого часу постійно спонукає на нові досягнення.

 

Фінансовим оператором коштів Іменного фонду компанії Dragon Capital є Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна