• НАУКОВІ ЗДОБУТКИ Національного університету «Києво-Могилянська академія» у 2018 році
  • Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

 

 

 

Докторська школа імені родини Юхименків НаУКМА

Останні новини

Захист дисертації Андрія Волошина (разова спеціалізована вчена рада 051-28-12-2023-28)
Детальніше...
Захист дисертації Оксани Басенко (разова спеціалізована вчена рада 053-29-12-2023-32)
Детальніше...
Захист дисертації Лесі Гейко (разова спеціалізована вчена рада 073-28-12-2023-29)
Детальніше...

doc hub

Освітньо-наукова програма PhD "Культурологія"

Освітньо-наукова програма «Культурологія», за якою провадиться  освітня діяльність третього  рівня вищої освіти з підготовки здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю «034 Культурологія» розроблена згідно з вимогами Закону України «Про вищу освіту» і «Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах (наукових установах)», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 266 від 23.03.2016 р.

 

Програму забезпечує міжінституційна група, утворена з фахівців кафедри культурології НаУКМА й Інституту культурології НАМ України. Учасники міжінституційної проектної групи спільно забезпечують формування фахових компетентностей для ведення культурознавчого дослідження у здобувачів ступеня доктора філософії через викладання дисциплін циклу професійної підготовки, наукове керівництво аспірантами, колегіальне оцінювання дисертаційних проектів.

 

Гарант освітньо-наукової програми:

Собуцький Михайло Анатолійович – доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри культурології НаУКМА

 

Програма розрахована на 4 роки. Освітня компонента в перші 2 роки складає 49 кредитів ЄКТС, дисципліни освітньо-наукової програми заохочують до активної роботи над дисертаційним дослідженням, формують уміння його планування, виконання та представлення результатів українською і англійською мовами. Наукова складова освітньо-наукової програми передбачає проведення аспірантом власного наукового дослідження під керівництвом одного або двох наукових керівників та оформлення його результатів у вигляді дисертації. Успішне завершення програми передбачає здобуття ступеня Доктор філософії у галузі «Гуманітарні науки» за спеціальністю «Культурологія».

 

 

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна