Бібліотека НаУКМА працюватиме дистанційно, а читальні зали закрито


Зважаючи на посилення карантинно-обмежувальних заходів в країні та в НаУКМА, з 18 березня Наукова бібліотека НаУКМА припиняє обслуговування користувачів (читальні зали працювати не будуть). Бібліотека продовжує працювати в дистанційному режимі.

Радимо користуватися сервісом віддаленого доступу до електронних баз даних. Використовуйте інформацію з сайту бібліотеки, інституційного репозитарію eKMAIR, Цифрової колекції та Віртуального музею НаУКМА.

Пеня за заборговані примірники не нараховується.

"Залишаємось з вами на зв’язку: +38(044)463-69-31, через віртуальний чат на сайті бібліотеки, повідомленнями у Facebook та пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ", - написала в своєму зверненні директорка Бібліотеки НаУКМА Тетяна Чорна.

"Бібліотека НаУКМА радо зустрінеться з Вами, щойно епідемія відступить і ми повернемося до нормального життя"

Контактні особи для вирішення оперативних питань:

  • Тетяна Чорна - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,
  • Олександра Ярошенко - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  - консультації з користування електронними ресурсами у режимі віддаленого доступу. 

Нагадуємо, що відповідно до Наказу в НаУКМА з 12 березня по 3 квітня включно введено карантинно-обмежувальні заходи задля протидії поширення коронавірусу. Детальну та оперативну інформацію шукайте на цій сторінці.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна